Асбис България ЕООД засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт

Асбис България ЕООД, водещ дистрибутор на IT продукти в страната, засили позициите на подразделението си, управляващо продуктовото портфолио на Майкрософт, на което компанията е официален дистрибутор. Компанията назначи г-жа Теодора Василева на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт. Теодора ще бъде отговорна за управлението на бранда и за изготвянето на стратегии, с които се цели увеличаване на пазарните дялове на продуктитена Майкрософт. 

„Назначаването на Теодора на позицията Продуктов Мениджър Майкрософт в Асбис България е част от нашия план за сериозен ръст на продажбите на продуктите на Майкрософт. Нейният голям опит, квалификация и дълбоки познания върху продуктите и отношенията с клиентите ще допринесе за позиционирането на Асбис като водещ доставчик на продуктите на Майкрософт и ще даде нови възможности за успехи в продажбите. Ние смятаме, че нейният опит ще добави нова стойност, както за нас, така и за нашите клиенти” – каза Мартин Караколев, Търговски Директор в Асбис България.

Последните 13 години Г-жа Теодора Василева е заемала позицията Продуктов Мениджър/Търговец за всички направления на Майкрософт в компанията БиЕмДжи ЕООД.
 

За повече информация:

Teodora Vassileva,
Microsoft Product Manager | ASBIS Bulgaria Ltd
phone: +359 2 4284 159 | fax: +359 2 4284 155
mobile: +359 888 901846 | skype: teddy-nv
email: t.vassileva@asbis.bg | www.asbis.bg