Prestigio анонсира елегантни защитни калъфи за iPhone 3G/S & iPod Touch 2G

 

Prestigio с гордост представи защитни калъфи за iPhone 3G/S и iPod Touch 2G!
 

Тези тройно-защитени калъфи са елегантен аксесоар, създаден да оптимизира използването и функционалността на Вашите устройства, без компромиси със стила. Линията има 10  различни калъфи от естествена кожа и качествен PU материал с различни текстури като: набук, змийска, крокодил или карбонови модели. Калъфите са първите, но не и последните продукти, създадени за Apple, които ще бъдат добавени в портфолиото на Prestigio. 

 

 

Дизайнът е прост и елегантен и е в различни цветове, текстури и материали, за да паснат на Вашия индивидуален стил. Калъфите са твърди, лесни за употреба и имат и мека възглавничка, която да защити вашия iPhone 3G/S и iPod Touch 2G, като същевременно всичките му части са леснодостъпни.

Защитните калъфи от Prestigio не само изглеждат добре, но са и много практични с трите си функции, за да Ви доставят цялостно решение. Калъфът защитава повърхността на устройството, както и частите и контрола от прах и нараняване; отвътре са направени от мек, почистващ материал за екрана; предната част на калъфа може да бъде използвана като поставка за устройството
 

Цветове, текстури и материали: