15-ти януари 2018

SonicWall и ASBIS подписаха договор за дистрибуция

Санта Клара, Калифорния — SonicWall, под чиято протекция са над 1 милион мрежи в света, анонсира партньорството си с ASBIS, европейски VAD дистрибутор и ИКТ експерт, по силата на което офисите на ASBIS в централна и източна Европа придобиват права за продажби на SonicWall продукти.

“ASBIS e компетентен, ангажиран и последователен партньор, който ще развие бързо бизнеса ни в Европа", сподели  Стив Патаки, Вицепрезидент в компанията. “Дистрибуторските канали на АСБИС са бързи и ние сме уверени, че организациите в тези страни ще могат да защитят своите мрежи, данни и клиенти по най-добрия начин".

Договорът дава широк достъп на SonicWall до множество страни в централна и източна Европа, включително Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чешка република, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Малта, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Украйна и Казахстан.

“Сътрудничеството със SonicWall е добър пример за ‘win-win’ стратегия, особено като се има предвид ускореното развитие на пазара на сигурността в нашия регион.", каза Юри Уласович, COO в ASBIS Enterprises. “Киберсигурността е важна част от всеки бизнес и значението й ще нараства с всяка изминала година. Решенията на SonicWall ще помогнат на нас и нашите партньори да предложим едно от най-добрите решения за киберсигурност на организациите в Европа и извън нея.”

Споразумението включва дистрибуцията на всички решения за сигурност на SonicWall — облачни, Capture Advanced Thread Protection sandbox услуги, както и хардуер, и ценовия модел за доставка на услуги по сигурността на база Security as a Service (SECaaS).

С централен офис в Кипър, ASBIS е гъвакав и ефективен дистрибутор, доставящ продукти от производители като Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung,Supermicro и др. Компанията притежава офиси в целия регион на EMEA и има повече от 1300 служители и 30 000 активни партньори в повече от 60 страни по света.

Дистрибуторският договор стартира от началото на януари 2018.

За повече информация
За да разберете повече за възможностите да си партнирате със SonicWall, моля посетете:

За ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) притежава филиали в 24 страни с централен офис в Кипър, и дистрибутира ИКТ продукти и решения от водещи производители като Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD и други.

Дистрибутор е за региона на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и 30000 активни партньора в над 60 страни по света. За повече информация посетете www.asbis.com.

За SonicWall

SonicWall успешно се бори с кибер-криминалната индустрия повече от 25 години, защитавайки малки, средни и големи организации по целия свят. Изследванията на SonicWall Capture Labs спомагат да се откриват и предотвратяват нарушения и престъпления в реално време. Работи с повече от 18000 лоялни партньора по света, които осигуряват защита на над 1 000 000 мрежи (бизнес и мобилни) с техните имейли, приложения и данни.

Тази комбинация от продукти и партньори дава възможност за защита и предотвратяване на кибер атаки в реално време в над 150 страни. 

За повече информация посетете www.sonicwall.com.