Асбис дистрибутор на Y-cam

 Y-cam Solutions ООД е компания,  която е съсредоточена върху доставянето на иновативни IP решения за охрана и видео наблюдение. За пръв път продуктите на компанията са показани на най-голямото изложение за охрана и видео наблюдение IFSEC през 2007 г.

Y-cam е безжична IP камера за охрана и видео наблюдение, която може да се наблюдава само с помощта на интернет връзка от всяко едно място по света .

 

Основните продукти на компанията са:

Y-cam  White – безжична IP камера за дневно видео наблюдение и с възможности при слабо осветление.

Y-cam  Black – безжична IP камера за нощно видео наблюдение с 30 вградени инфрачервени светоотделящи диоди, с цел получаване на по-качествена картина при нощни условия.

Y-cam Knight – безжична IP камера за нощно видео нажблюдение с 30 вградени инфрачервени светоотделящи диоди.

Y-cam Mini – компактна IP камера  с размери по-малка от визитна картичка със сменяеми лещи и поддържаща  двупосочна аудио връзка.

Y-cam Shell – универсален външен кожух, пригоден за всички модели на Y-cam.

Домашен пакет Y-cam  /Plug and See”/ – позволява на хора, дори с най-малка техническа представа да използват Y-cam камерите за целите на домашното и служебното видео наблюдение.

 

Основни характеристики на Y-cam

Аудио трансмисии  – продуктите на Y-cam се произвеждат с вграден  микрофон, както за аудио връзка, така и за видео наблюдение.   

Мулти достъп  – Y-cam позволява на не повече от 16 потребителя по едно и също време да извършват видео наблюдението, а самата камера поддържа 64 потребителя, които могат да се регистрират със собственото си потребителско име и парола.

Разпознаване на движения – Y-cam изпраща мейл и снимка до 3 FTP адреса. Снимката може да се изтегли и от FTP сървър.

Лесна инсталация – камерите могат да се инсталират на стена или таван с пригодената за тази цел стойка.

Проверка на даннитеслед инсталирането на камерата, софтуерът изисква въвеждането на потребителското име и парола на абоната. Това се прави с цел предотвратяване на нерегистриран потребителски достъп до камерата.  

 

Пресата за Y-cam

Trustedreviews. com

“Изключително многофункционална, най-добрата камера за 2008 г. в своя клас за видео наблюдение”.

 

Списание Computer Shopper

“Добре е направена, стилна е, лесна е за употреба и е на страхотна цена.”

 

Списание Security Installer

“Здрава е, на разумна цена и инсталирането й не може да бъде по-лесно от това.”

 

 CNET техн. преглед

“Не само е страхотна камера, направена с добър външен стилен дизайн, но също така, оборудвана с детайли за изключително лесна настройка и използване – нещо което, конкурентите на фирмата трябва да забележат като производители на IP камери на международния пазар   

 

Ако искате да видите на живо как работят камерите, посетете:

www. http://www.y-cam.com/cms/gallery.php