Този монитор предоставя гейминг изживяване

Alienware 34 Curved гейминг монитор се отличава с IPS Nano Color, извит екран, WQHD резолюция и 120Hz честота

Бързите и висококачествени изображения са възможни благодарение на новата IPS технология, която позволява висока скорост на реакция, като същевременно постига добре познатите предимства на IPS: висока точност на цветовете и широкоъгълен екран.

Потопи се в играта

• Представяйки технологията IPS Nano Color, мониторът Alienware 34 Curved Gaming надхвърля sRGB цветния спектър, отговаряйки на DCI-P3, кинематографичен, професионален стандарт. Предлагайки 98% DCI-P3 (~ 134,5% sRGB) цветно покритие, този гейминг монитор осигурява невероятна точност и дълбочина на цветовете, пълен реализъм така, както са проектирани да бъдат видяни в самата игра.

• Насладете се на спиращи дъха гледки с комбинация от завладяващи функции. 1900R извит, широк 21: 9 дисплей, който максимизира зрителното поле и осигурява равномерно, последователно изживяване. С разделителна способност WQHD (3440×1440) изображението е рязко и детайлно, предоставяйки завладяващо усещане за сетивата.

• Честота от 120 Hz с NVIDIA® G-SYNC ™ осигурява плавен геймплей и реализъм. Технологията G-SYNC ™ синхронизира графичния процесор и монитора, като показва пълни кадри само когато мониторът позволява. Това минимизира графичните изкривявания на екрана. Честотата на опресняване от 120 Hz е важна за геймърите, което им позволява да действат и реагират по-бързо.

Характеристики на Alienware 34 Curved гейминг монитор

• Бързото време за реакция на IPS премахва замъгляването при движение. Пикселите могат да се променят бързо и да реагират при постъпване на  новия сигнал на изображението. Това е нова функция за IPS монитори, които обикновено се считат за твърде бавни за игри.

• Мониторът е с новия дизайн на Alienware, известен като Legend. Това е по-смел, универсален и емблематичен израз на марката Alienware.

• Цветът Lunar Light предлага отчетлив контраст под всеки ъгъл и осигурява диференцирана идентичност. Дизайнът на корпуса се насочва към стойката и създава ефект на летене в космоса.

• Стойката тип звезда предлага регулируемост на височина, наклон и завъртете, така че мониторът да може да бъде настроен на удобна височина за игри. VESA позволява опции за монтиране на стена или разместване на персонализирани платформи.

• Отделението за управление на кабели позволява те да преминават дискретно през стойката, за да се свържат лесно с портовете в скритото отделение на гърба на монитора. Магнитно приплъзващо се покритие удобно скрива кабелите.

Alienware е създаден за гейминг, с богата история на иновации при най-добрите гейминг машини. Ето защо, в допълнение към невероятните характеристики и дизайн, Alienware продължава да обогатява гейминг изживяването.