AMD EPYC™ 7002 процесори и платформи за тях: налични сега в ASBIS!

AMD анонсира нов сървърен процесор: EPYC от второ поколение по 7nm технология, с до 64 ядра и 128 нишки

BUY ONLINE

AMD EPYC

AMD EPYC 7002 поставят нов стандарт за модерните центрове за данни с впечатляваща производителност, подобрени харалтеристики и вградена защита на сигурността, която да се справя с атаките към процесора, приложенията и данните. С почти двойно по-добро представяне от първото поколение, потребителите могат да трансформират операциите в своя център за данни по начин, който да отговаря на нарастващите работни натоварвания.,” сподели Scott Aylor, копрпоративен вицепрезидент и генерален мениджър в групата Решения за центрове за данни, AMD.

Серията процесори AMD EPYC™ 7002 са в основата на най-взискателните работни процеси с отлична производителност 

  • С процесорите AMD EPYC™ 7002 потребителите получават ново ниво на интеграция и производителност за своите модерни центрове за данни 
  • AMD EPYC™ 7002 се очаква да предложат двойно по-добра производителност на сокет и до 4 пъти увеличение на FLOPS за сокет спрямо AMD EPYC™ 7001.  

AMD EPYC™ 7002 помагат на потребителите да се приспособят бързо към променящите се работни натоварвания

  • AMD EPYC™ 7002 помагат на вашия център за данни да бъде по-адекватен на днешните изисквания на бизнеса, както и да посрещне бъдещи предизвикателства.
  • Комбинацията от предимствата на процесорите AMD EPYC™ позволява на потребителите да трансформират инфраструктурата си с правилните ресурси, за да увеличат производителността и намалят "тесните" места в процесите.

AMD EPYC™ 7002 използват вградена защита за сигурност, за да предпазят процесора, приложенията и данните ви.

  • Защитават най-ценните за вас неща посредством сигурност във виртуализирани среди
  • Функцията за криптиране ви помага да запазите вашите приложения и бизнеса си в безопасност

Научете повече >>