Проектиран да вдъхновява и дава мощ на геймъри

AMD Ryzen™ 9 3950X. Скоро!

 

Ултимативно представяне

По-високи скорости, повече памет и по-широк честотен диапазон в сравнение с предишното поколение. Процесорите AMD Ryzen™ със 7nm “Zen 2” core2 поставят стандарт за висока производителност: ексклузивна производствена технология, висока пропускателна способност на ниво чип и революционно представяне в игрите. От самото начало 3-ото поколение процесори AMD Ryzen™ са проектирани с идеята да надхвърлят очакванията и да поставят нов стандарт при геймърските процесори. И точно това правят.

Ненадмината технология

Процесорите AMD Ryzen™ от 3-то поколение са произведени по най-съвременната 7nm технология. Комбинирани с охладители Wraith, AMD Ryzen™ предлагат несравнимо представяне в игрите, а в същото време осигуряват тишина и ниски температури на машината ви. Процесорите Ryzen лесно се адааптират към натоварванията, на които са подложени. Това са предимствата на всички, които притежават най-добрия процесор за гейминг в света.

Впечатляващи иновации

Процесорите АMD Ryzen от 3-то поколение поддържат първата в света PCIe® 4.0 свързаност, за да използват най-доброто от останалите компоненти в системата – дънни платки, графични карти и устройства за съхранение на данни. AMD Ryzen™ от 3-то поколение са съвместими и с предишните генерации дъна, което им дава допълнителна стойност и безкомпромисно представяне.

1080p геймингът започва тук

Серията настолни процесори AMD Ryzen™ 3000G разполага с най-бързата графика при процесорите. Комбинацията от мощния Ryzen™ с отличната графика Radeon™ предлага гейминг с висока резолюция без разходи за отделна графична карта. Поръчайте го и се присъединете към милионите геймъри по света. 

Свършете задачите си бързо

Когато приключите с игрите, довършете бързо и  останалите задачи, щом притежавате AMD Ryzen™ 3000G настолен процесор с вградена графика. Офис приложения, обработка на изображения, сърфиране в интернет, гледане на топ стриймъри – всичко е лесно благодарение на невероятното представяне на AMD Ryzen™ с Radeon™ графика.

AMD’s Ryzen™ 3000 ви дават достъп до съвременни технологии, като Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Pure Power, и AMD StoreMI. Открийте нов свят на възможности за игри и продуктивна работа.