Новият AMD FX-4320 процесор!

Единственият компромис, който AMD FX-4320 прави е цената, но не и изпълнението

Всички най-нови хитови игри, които са били публикувани този сезон потвърдиха един факт – многоядрената оптимизация за игри най-накрая пристигна. Четириядрен процесор е минимално изискване, което определя всички най-нови игри и издатели. AMD има готов отговор под формата на най-достъпния четири ядрени процесори FX 4320.

С TurboCore технологията, която позволява на процесора да работи на 4.2 GHz, всеки играч ще има на разположение достатъчно запаси от производителност, за да работят всички най-нови игри, без да се прави компромис с качеството. Отключеният множите на този процесор дава възможност на всеки с малко умения за овърклок да се възползва от тази допълнителната производителност.

AMD работи в тясно сътрудничество с Microsoft за разработване на новия DirectX 12 API, който, наред с други неща, прави оптимизация на системата за многоядрени процесори, позволяваща на потребителите да се възползват от максимална производителност на FX процесори като FX-4320.

AMD FX-4320 е задължително оръжие в арсенала на всеки геймър, при това на достъпна цена позволяваща едно ново ниво на производителност за потребители с ограничени бюджети.