Камерите от серията UniFi Protect G5 са най-иновативните до момента и преобръщат пазара за сигурност и видеонаблюдение чрез своята уникална производителност и себестойност

ASBIS добави нови модели камери на Ubiquiti към портфолио си с умни решения за видеонаблюдение

Серията предлага 4 модела:

  1. UVC-G5-PRO идва с най-новата камера на производителя. Корпусът е от здрава алуминиева сплав и позволява лесен монтаж на таван, стена или мачта. Камерата разполага с 4К резолюция, 3х лещи за оптично приближение и ненадминато покритие.
  2. UVC-G5-BULLET предлага премиум качество на ниска цена със своята 2K HD резолюция и малки си размери.
  3. UVC-G5-DOME идва с подобрено качество на видеозаснемането, както и купул който е вандалоустойчив, без ограничения дали ще се монтира на таван или стена.
  4. UVC-G5-FLEX е най-непретенциозният модел за инсталация – няма ограничения в метеорологичните условия и може да се монтира както вътре, така и изцяло навън.

Основни предимства на камерите от серията UniFi Protect G5:

  1. Кристално чиста 4К резолюция: камерите от серията G5 заснемат изображения с резолюция от 4К, като по този начин ставате свидетели на всеки детайл.
  2. Изключително представяне при ниска осветеност: камерите от серията G5 са ненадминати в среди с ниска осветеност като предоставят изображение с уникално качество по всяко време на денонощието. Можете да им се доверите и за упротреба на най-недружелюбни места.
  3. Умна технология за засичане: насладете се на умните функции на камерите от серията G5, които предлагат засичане на движение, задълбочен анализ на заснетото и възможност за настройване на аларми, които ще ви държат винаги информирани и сигурни за случващото се.
  4. Лесен монтаж: камерите от серията G5 могат да бъдат лесно монтирани както на таван, стена или мачта с минимум усилие.
  5. Централизирано управление: упростеният интерфейс на конзолата на Ubiquiti прави работата и управлението на видеонаблюдението лесни. Централизираната конзола позволява работа с голям брой камери.
  6. Издръжливи и Водоустойчиви: камерите от серията G5 са проектирани да надживеят природните стихии а техният индекс от IP67 ги прави подходящи за употреба както вътре, така и изцяло навън.
  7. Възможност за надграждане: платформата за управление на камери от серията G5 е проектирана с възможност за надграждане и разширение, така че да може да отговори на всяка нужда.
  8. Доказано качество от Ubiquiti: Ubiquiti е доказан производител на решения за мрежи и видеонаблюдение, прелагащ ненадминато качество и производителност. Камерите от серията G5 предлагат точно това.

За Ubiquiti

Ubiquiti Inc се фокусира върху демократизирането на мрежовите технологии в глобален план – средно по 85 милиона устройства биват доставени в над 200 държави и територии по света. Професионалните им продуктови линии UNMS и UniFi предлагат висококапацитивен интернет достъп и централизирано управление. За повече информация посетете: www.ubnt.com.