ASBIS България разширява своeто портфолио с продуктите на Vertiv

ASBIS стана оторизиран дистрибутор на Vertiv в България

Това споразумение за дистрибуция ще даде възможност на българските клиенти зa оптимален достъп до водещи в индустрията решения във времена, в които дигитализацията, 5G, IoT и други тенденции стимулират растежа на корпоративните центрове за данни.

Лимасол, Кипър – 14 септември 2021 г. ASBISc Enterprises Plc, световен лидер в областта на технологиите и дистрибуция, обяви подписването на ново споразумение за партньорство с Vertiv (NYSE: VRT), глобален доставчик на критична цифрова инфраструктура и решения за приемственост. По силата на това споразумение ASBIS България ще има достъп до усъвършенствания набор от готови продукти на Vertiv, до отличената с награди партньорската програма на Vertiv (VPP), както и до цялостното портфолио от IT услуги, включващо захранващи блокове Geist™ за rack монтаж (rPDU), Liebert® непрекъсваеми захранващи устройства (UPS) Liebert®, охладителни системи за rack монтаж Liebert® и специализиран софтуер и услуги за партньорите и клиентите в България.

Митко Топалов, генерален мениджър на ASBIS България, коментира: "С голямо удоволствие стартираме дистрибуция на решенията Vertiv. Компаниите и индустриите от всякакъв мащаб активно увеличават инвестициите в центрове за данни и облачни услуги, а едновременно с това е налична необходимостта от нови центрове за данни и това е огромна възможност да бъдем по-надеждни и ефективни на пазара.“

„Заедно можем да предоставим най-съвременните технологии и решения за клиентите в различните вертикални сегменти на пазара, за да гарантираме, че нуждата от управление на данни е удовлетворена спрямо най-високите стандарти – от базови rack решения до решения в крайната точка“, сподели Анте Маршич, главен мениджър продажби във Vertiv за Централна и Източна Европа.

Повече информация можете да намерите тук->

Как да се присъедините към Партньорската програма на Vertiv? Вижте тук->

За Vertiv

Vertiv предлага услуги, свързани с хардуер, софтуер, аналитика и др., за да гарантира, че жизненоважните приложения на клиентите им работят непрекъснато, оптимално и се развиват паралелно с техните бизнес нужди. Vertiv решава най-важните предизвикателства, стоящи пред съвременните центрове за данни, комуникационни мрежи, търговски и промишлени съоръжения, посредством портфолио от продукти за захранване, охлаждане и решения за ИТ инфраструктура. Седалището на компанията е в Колумб, Охайо, САЩ. За нея работат приблизително 20 000 души, а бизнесът й обхваща повече от 130 страни. За повече информация, както и за последните новини и съдържание от Vertiv, посетете: https://www.vertiv.com/en-emea/