ASBISc Enterprises Plc

ASBIS разширява дистрибуцията на Pure Storage, добавяйки териториите на България, Северна Македония и Косово

Pure Storage е Лидер в магическия квадрант на Gartner за Primary Storage Arrays, произвеждайки и доставяйки системи за сторидж със SSD устройства. Портфолиото на компанията включва няколко продуктови линии със SSD: сторидж системи за най-критичните данни — FlashArray //X и //C с блоков достъп, и FlashBlade с файлов и обектен достъп, а също и Portworx, платформата за услуги Kubernetes, на която корпоративните клиенти поверяват своите изключително важни приложения.

Marek Horyl, Product Marketing Director, ASBISc Enterprises plc, заяви: “Разширяването на договора с Pure Storage засилва позицията на ASBIS като VAD дистрибутор и доставчик на решения за дейта центрове и корпоративни клиенти в наскоро добавените територии. Скоро ще предложим решенията на компанията на най-големите клиенти в региона.
Pure Storage е компания, която работи изцяло с партньори. Нашата цел ще бъде да изградим ефективно работеща партньорска мрежа в тези страни.” 

За ASBIS

ASBIS Group е водещ Value Add Дистрибутор, разработчик и доставчик на IT, IoT продукти, решения и услуги на пазарите в Европа, Средния изток и Африка (EMEA) с офиси на територията на Централна и Източна Европа, Балтийските републики, страните от бившия Съветски Съюз, Средния Изток и Северна Африка.

За Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) помага на иноваторите да изградят по-добър свят с помощта на данните. Решенията им дават възможност на SaaS компаниите, доставчиците на облачни услуги и клиентите от обществения и корпоративен сектор да ползват сигурни данни в реално време за своите критични приложения, DevOps и съвременни аналитични процеси. Една от най-бързо развиващите се корпоративни IT компании, Pure Storage помага на клиентите си да внедрят по-бързо технологиите от следващо поколение, в това число изкуствен интелект и машинно обучение, да максимизират стойността на своите данни, за да бъдат конкурентни. Pure Storage е измежду В2В компаниите в топ 1%, сертифицирани по NPS (клиентска удовлетвореност). Списъкът клиенти непрекъснато нараства. За повече информация посетете уебсайта на компанията: www.purestorage.com

За допълнителни запитвания и информация на: purestorage@asbis.bg

BDM PureStorage, Enterprises Storage – Мариян Стоицев

АСБИС България тел: +359 888 30 20 06