Като част от това партньорство ASBIS пусна на пазара новия модел на Midea - Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление чрез мобилно приложение. Този съвременен уред с интелигентни опции в един елегантен и стилен дизайн е идеалното допълнение към всеки дом или офис.

ASBIS приветства Midea в категорията за Климатизация и Отопление в портфолиото на Smart Brand

Вентилаторът Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление и още няколко вентилатора на Midea са достъпни за закупуване чрез дистрибуторската мрежа на ASBISc в Румъния, България, Литва, Естония, Латвия, Хърватия, Унгария, Словакия и Словения.

ASBISc Enterprises Plc, експерт и водещ дистрибутор на ИТ и потребителска електроника в региона на Европа, Близкия изток и Африка, обяви, че Midea, водещ производител на интелигентни домакински уреди, се присъединява към портфолиото от интелигентни марки на компанията. Компаниите подписаха споразумение за дистрибуция, за да разширят предлагането на продукти, да разширят позиционирането си в страната и да предоставят на клиентите иновативни, висококачествени уреди и най-новите технологии за интелигентен дом.

Midea е световен лидер в производството на интелигентни домакински уреди, включително климатици, хладилници, перални машини и др. Марката е известна с авангардните си технологии и внимание върху качеството, което я прави идеален избор за продуктовото портфолио на ASBIS.

“Развълнувани сме да представим марката MIDEA на нашите бизнес клиенти и крайни потребители. Първата ни новост, която предлагаме, е иновативен продукт, който съчетава три основни функции в едно – интелигентно дистанционно управление, кулов вентилатор без перки и пречистване на въздуха. Вентилаторът Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление е добро решение за предстоящия летен сезон за използване у дома и в офиса, за В2В клиенти: хотели, кафенета, ресторанти и салони за красота. Работим с онлайн и офлайн пазари, магазини "Направи си сам" и сегмента В2В. ASBIS винаги е готова за нови предложения за дистрибуция на продуктовото портфолио.", каза Aндрей Казенау, мениджър Бизнес Развитие на ASBIS за продуктовата категория климатизация и отопление.

Вентилаторът Midea Smart Bladeless предлага максимален комфорт и спокойствие с изключително тихите си скорости! Максималната скорост на въздуха се усеща на разстояние до 10 метра. Този вентилатор е идеален за използване в голяма стая. Възможно е персонализиране на въздушния поток с функцията за осцилация. Потребителите могат също така да настроят функцията за осцилация да бъде неподвижна или да се завърти на 60 градуса

Дизайнът без остриета е не само визуално привлекателен, но и по-безопасен и лесен за почистване. Освен това компактният размер на устройството го прави лесно за преместване и съхранение. Това устройство е идеално за всеки, който иска да подобри качеството на въздуха в дома или офиса си, като същевременно се наслаждава на прохладна и комфортна среда.

Вентилаторът Midea Smart Bladeless също така пречиства въздуха, който дишате вие и вашето семейство, като използва плазмено-йонна технология и HEPA филтри, които отговарят на строги стандарти за сертифициране. Усъвършенствана технология, която осигурява мощен въздушен поток и ефективно пречистване на въздуха, като премахва замърсители като прах, полени и дим. 

Вградените интелигентни сензори прецизно определят температурата на околната среда и автоматично осигуряват необходимия ви вятър благодарение на технологията SensiCool. Програмираният режим на заспиване автоматично затъмнява дисплея и осигурява 3 селективни режима на вятъра с най-нисък шум от 38 db.

Дистанционното управление чрез мобилно приложение позволява на потребителите да регулират скоростта на вентилатора и нивото на пречистване на въздуха, където и да се намирате, а вграденият таймер и режимът на заспиване осигуряват удобна и енергийно ефективна работа. Интелигентното дистанционно управление чрез мобилно приложение позволява на потребителите да се грижат за вътрешния климат и качеството на въздуха за семейството и близките си, дори когато те не са наблизо. Интелигентното управление е достъпно чрез Wi-Fi или гласово управление с Amazon Alexa.

ASBIS очаква да продължи партньорството си с Midea, и да предложи на клиентите си още по-вълнуващи продукти в бъдеще.

За АСБИС

ASBIS Group е водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИКТ, IoT, роботизирани продукти, решения и услуги на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Със седалище в Кипър групата има офиси в 40 държави, в нея работят над 2 500 професионалисти и обслужва 20 000 B2B клиенти в 56 държави по света. Дистрибуторската мрежа на ASBIS е разположена в Централна и Източна Европа, бившите съветски републики, Персийския залив, Кавказ и Африка и се допълва от четири главни дистрибуторски центъра, разположени в Чешката република, Грузия, Южна Африка и Обединените арабски емирства. Продуктите от портфолиото на марката ASBIS са отличени с престижната награда Red Dot: Награди за продуктов дизайн. Сред тях са признатите AENO Premium Eco Smart Heater и Prestigio Touchpad Click&Touch Keyboard

За Midea

Midea е специализирана в областта на пречистването на въздуха, хладилната техника, пералнята, големите уреди за готвене, големите и малките кухненски уреди, уредите за вода, грижата за пода и осветлението. Продуктите на Midea подобряват живота на милиони хора и семейства чрез пречистване на въздуха, охлаждане, пране, малки и големи кухненски уреди, уреди за вода, грижа за пода и осветление. Midea разбира, че домът е специално място и моментите, които хората прекарват в него, са ценни. Всяка година Midea печели над 40 награди за дизайн на различни световни изложения за дизайн, като Red Dot, iF и Good Design Award! Midea разполага с 21 производствени обекта и 260 логистични центъра по целия свят. Компанията оперира в над 200 държави и региони и осигурява 53,26 милиарда годишни глобални приходи (USD).