ASBISC Enterprises Plc

ASBIS анонсира уникална услуга в помощ на клиентите на Intel

ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработващ и доставящ ИТ и IoT продукти, решения и услуги на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, обявява стартирането на уникалната програма ASBIS Assist Pro, за да предостави цялостна поддръжка за партньори, работещи с продукти на Intel.

Услугата ASBIS Assist Pro ще бъде достъпна в целия регион на EMEA в рамките на програмата Intel Authorized Distributor Concierge.

ASBIS Assist Pro е лесно достъпен и винаги наличен хелпдеск, предлагащ изключителни предимства за клиентите на Intel. Например, до края на 2023 година всички членове на програмата Intel® Partner Alliance, които се регистрират в Intel® Authorized Distributor Concierge и изберат ASBIS за свой предпочитан дистрибутор, могат да спечелят допълнителни 500 точки.

Незабавната експертна поддръжка от ASBIS Assist Pro се предоставя в два формата: при поискване и в режим на предупреждение. Първият включва приемане и обработка на индивидуални въпроси от партньори с всякаква сложност и специфичност чрез предоставяне на персонализирани съвети. Вторият предвижда изпращане на известия за най-новите предложения от Intel Partner Alliance, включително обучения, нови възможности за печелене на точки и т.н.

ASBIS Assist Pro предлага множество предимства на партньорите, включително:

  • Специализиран Intel Expert
  • Възможности за обучение
  • Специални промоции за получаване на максимум точки
  • Опростена процедура за използване на точките
  • Търговски и маркетинг ресурси

 “Горди сме, че можем да предложим всичко на нашите партньори от един източник. Обявяването на ASBIS Assist Pro е нов крайъгълен камък в отношенията ни с Intel. Услугата е доказателство за доверието на нашите клиенти и за поддръжката, която им оказваме. Стремим се нашите Assist Pro услуги да помагат на клиентите на Intel да постигат желаните цели и резултати в бизнеса.” – коментира Марек Хорил, Продуктов Маркетинг Директор в ASBIS.

Intel® Partner Alliance е програма, осигуряваща на партньорите и екосистемата значими предимства и ресурси, които помагат за развитието на техния бизнес.