Клиентите на ASBIS вече ще могат да получат достъп до водещия мрежов софтуер и решения на IP Infusion

ASBIS стартира партньорство с IP Infusion в региона на EMEA

През юни 2022 г. ASBIS, дистрибутор с добавена стойност подписа споразумение за дистрибуция с IP Infusion, като допълнително разшири своето портфолио от мрежови решения с водещи в индустрията софтуерни продукти. Оторизираната зона обхваща региона на EMEA и включва всичките 27 страни, в които ASBIS работи.

IP Infusion е водещ доставчик на мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Водещият софтуер OcNOS на IP Infusion е класиран като лидер в индустрията за мрежови операционни системи (NOS), позволявайки на мрежовите оператори да разделят мрежите си, за да ускорят иновациите, да рационализират операциите и да редуцират Total Cost of Ownership (TCO).

Мрежовите производители могат да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion работи с над 500 клиенти и има над 10 000 внедрявания от операторски клас за агрегиране, дезагрегирани "гейтуей" за клетъчни мрежи, предоставя периферно рутиране, оптични транспортни мрежи, мрежи за центрове за данни и др.

“Това е чудесно допълнение към нашето портфолио от мрежови решения и това споразумение ще ни помогне да работим пълноценно с нашите клиенти в много региони. ASBIS се радва да приветства IP Infusion като свой партньор и сме готови да дадем всичко от себе си за взаимно успешно бъдеще!“ – коментира Марек Хорил, продуктов маркетинг директор в ASBIS.

“Имаме удоволствието да си партнираме с ASBIS на пазара на EMEA, за да разширим обхвата си в регионите на EMEA чрез канала за дистрибуция на ASBIS,” каза Том Савои, главен търговски директор за IP Infusion. „Заедно IP Infusion и ASBIS предлагат дезагрегирани софтуерни решения за нашите клиенти, за да получат предимствата на отворената мрежа.

 

За ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) е водещ дистрибутор с добавена стойност, OEM и доставчик на решения за ИТ, IoT, IoT и AI в ЦИЕ, БСС и Близкия изток. Компанията е специализирана в дистрибуция с добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и дистрибуция на ИКТ продукти от глобални доставчици. Като лидери в ИТ индустрията, експертните екипи на Групата конфигурират хардуерни продукти и софтуерни решения, базирани на облачни услуги и технологии, за да създадат търговски жизнеспособни решения по избор. За повече информация посетете сайта на компанията www.asbis.com.

За IP Infusion

IP Infusion е водещ доставчик на отворен мрежов софтуер и решения за оператори, доставчици на услуги и оператори на центрове за данни. Нашите решения позволяват на мрежовите оператори да разделят своите мрежи, за да ускорят иновациите, да оптимизират операциите и да намалят Total Cost of Ownership (TCO). Мрежовите производители на оригинално оборудване могат също така да разделят мрежовите устройства, за да ускорят времето за пускане на пазара, да предложат цялостни услуги и да постигнат стабилност. IP Infusion е със седалище в Санта Клара, Калифорния, и е изцяло притежавано и независимо управлявано дъщерно дружество на ACCESS CO., LTD. Допълнителна информация може да бъде намерена на http://www.IPInfusion.com.