Гости на събитието бяха водещи интегратори на информационни технологии от България

Партньорско събитие на АСБИС България под мотото „ASBIS Goes Cyber”

4ти октомври 2022г., София, АСБИС България стана домакин на партньорско събитие под мотото „ASBIS Goes Cyber” като компанията си беше поставила за цел да представи тенденциите на развитие и навлизането в кибер индустрията. За целта бяха поканени представители както на мрежови технологии, така и представители на вендори за кибер сигурност, и не на последно място, представители на решения за видео конферентни проекти. На някои от гостите в залата първоначално им се стори странно какво общо имат видео конферентните решения с мрежите и кибер сигурността, но в последствие се разбра, че съвременните компании разчитат точно на производители като Logitech за да реализират голяма част от бизнес процесите си, а това неминуемо отваря нови нужди на самите тях, както за преправяне или изграждане на изцяло нови мрежи, така и за осигуряване на безопасни и надеждни връзки между служителите.

По време на събитието бяха представени най-съвременните технологии в сфери като “high-performance computing”, “open networking”, “next generation DDOS protection”, “future of data centers”, “video conferencing of the future”, и много други. Гостите имаха възможността да се запознаят както с технологиите представени им от лекторите, така и в реално време да обсъдят с тях на живо къде са реалните бизнес приложения за всяко едно. АСБИС България организираха представяне на живо на последните модели UPS устройства на Vertiv, както и модели устройства за видео конферентни решения на Logitech, най-новите модели Ubiquiti – точки за достъп, комутатори, контролери.

Организатови на събитието са АСБИС България – официален вносител и дистрибутор на Nvidia, Vertiv, Edgecore Networks, A10 Networks, Logitech.