ASBIS става официален дистрибутор на TYAN!

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ – 7 август, Лимасол, Кипър.

 ASBIS става официален дистрибутор на TYAN в развиващите се пазари на EMEA: Централна и Източна Европа, Балтийските държави, бившия Съветски съюз, Близкия изток и Африка.

"Ние сме развълнувани от партньорството си с ASBIS и привеждането на TYAN сървърните решения на пазарите на EMEA, което ще укрепи нашата мрежа за продажби и ще подобри обслужването на клиентите на пазарите на EMEA", – каза Роби Лин, старши директор на TYAN Business Unit на MiTAC Computing Technology Corporation. 

"Водещото портфолио от платформи HPC, storage и cloud сървъри на TYAN е базирано на процесори Intel® Xeon® Scalable Processors и AMD EPYC ™ и е предназначено за адресиране на пазарите HPC, центрове за данни, съхранение на сървъри и устройства за сигурност. Очакваме с нетърпение да осигурим мащабност, високо интегрирани и надеждни продукти и да получим нови бизнес възможности чрез каналите за разпространение на ASBIS".

Георги Саприкин, продуктов мениджър, ASBISc Enterprises plc каза:

"Партньорството с TYAN разширява линията на сървърните предложения на ASBIS и осигурява на нашите клиенти надеждни платформи за създаване на мащабируеми и лесно управляеми решения за облачните инфраструктури, Big Data и Deep Learning. Със сървърните платформи и решения за съхранение на данни на TYAN нашите клиенти могат да се съсредоточат върху разширяването на техните операции и обхвата на предоставените услуги, минимизиране на времето и разходите за внедряване на инфраструктурата."

За TYAN:

TYAN е водеща сървърна марка на MiTAC Computing Technology Corporation от Групата MiTAC ( TSE: 3706), проектира, произвежда и предлага на пазара разширени x86 и x86-64 сървърни / работни станции, платформи и сървърни решения. Неговите продукти се продават на OEMs, VARs, системни интегратори и дистрибутори по целия свят за широк спектър от приложения. TYAN позволява на клиентите си да бъдат водещи в областта на технологиите като предлагат мащабни, високо интегрирани и надеждни продукти за широка гама от приложения, като например сървърни уреди и решения за HPC, хипер мащаб / център за данни, пазари за съхранение на сървъри и устройства за сигурност. За повече информация посетете уеб сайта на MiTAC на адрес: http://www.mic-holdings.com или уебсайта на TYAN на адрес: http://www.tyan.com

За ASBIS:

ASBIS е водещ IT дистрибутор. Компанията е специализирана в дистрибуция на добавена стойност (VAD), B2B пазарни решения и разпространение на ИТ продукти от световни доставчици. Сътрудничеството с лидерите в областта на ИТ индустрията,  предоставя възможността за конфигуриране на хардуерни продукти и софтуерни елементи, услуги и технологии, базирани на клауд, за да се създадат търговски решения, които могат да бъдат избрани. За повече информация посетете уеб сайта на компанията на адрес www.asbis.com.