Интеграция на иновационната технология Cylance Artificial Intelligence

BlackBerry анонсира CylancePROTECT за мобилни устройства

BlackBerry Limited анонсира CylancePROTECT® за мобилни устройства, менажирани от BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerry® UEM). Стъпвайки на технологията за сигурност Cylance artificial intelligence (AI), това мобилно решение за сигурност осигурява защита на мобилни устройства с цел предотвратяване, откриване и премахване на злонамерени атаки. 

Организациите използват мобилни устройства, за да се конкурират на непрекъснато променящия се пазар. За пръв път повече от половината от свързаните в интернет устройства са мобилни. В същото време, заплахите за тях са повече от всякога, като злонамерените атаки са нараснали с повече от 50% само за последната година. Gartner потвърждават тази тенденция и препоръчват внедряването на MTD решения.

CylancePROTECT допълва продуктите за сигурност от BlackBerry UEM, като предотвратява атаките на ниво устройство и приложения. Решението проактивно идентифицира уязвимостите в сигурността и потенциалните злонамерени атаки на мобилни устройства чрез наблюдение на актуализации на ОС, системни параметри, конфигурации на устройства и системни библиотеки.

CylancePROTECT автоматизира откриването на потенциални заплахи с цел защита на мобилните устройства от злонамерени атаки, URL phishing атаки, и проверява интегритета на приложенията, без да влияе на работата на потребителите, вземайки най-доброто от zero trust архитектурите. За разлика от традиционните продукти за сигурност, разчитащи на подписи и анализ на поведението, за да открият възможните заплахи, CylancePROTECT използва изкуствен интелект и блокира познати и непознати заплахи за мобилните устройства.

“Сега вече интегрирахме защитата от заплахи на Cylance в BlackBerry UEM, за да осигурим сигурна среда за работа на организациите,” каза John Chen, Изпълнителен директор на BlackBerry и CEO. “Със CylancePROTECT, BlackBerry UEM клиентите могат да управляват и подсигурят своите мобилни устройства във всички мрежи и за всички приложения.”

Since CylancePROTECT е вграден в BlackBerry UEM и BlackBerry Dynamics приложенията, и организациите могат да бъдат сигурни, че мобилните им устройства са добре защитени, без да има нужда служителите да ползват допълнителни приложения. CylancePROTECT поставя на първо място безопасността, производителността и безпроблемното споделяне на класифицирана информация без нужда от допълнителни продукти и конзоли.

Ако желаете да научите повече за Blackberry и CylanceProtect, моля пишете ни на адрес:  Software@asbis.com

>>Source