Canyon старитра 2022 година с портфолио от над 200 продукта представено в три отделни тематични каталога – Мобилни аксесоари

Canyon представя пролетния си каталог 2022

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя продуктовото си портфолио за 2022 година в три тематични каталога – Мобилни аксесоари, Компютърни аксесоари и Аксесоари за Apple.

Мобилни аксесоари

Откроява се цяла нова серия от адаптери за зареждане – H-20C, H-20W03, H-12, H-20 и H-24. Наблюдава се тенденцията за въвеждане на технология за запазване на компактността на устройството, но повишаване на мощността и скоростта на зареждане, включително и възможност за зареждане на няколко устройства едновременно с един адаптер. Всички адаптери са с повишена скорост на зареждане между 2 и 3 пъти от обикновеното, притежават 4 типа защита и всички необходими протоколи за бърза зареждане.

Тази пролет Canyon представя и три нови външни батерии – PB-1001, PB-2001, PB-108. Основното на което са наблегнали от компанията са: възможността за комбинирано зареждане – с кабел и безжично, повишаване на капацитета и скоростта на зареждане на батериите.

Запазва се и тенденцията и за разширяване на продуктовата гама за автомобили, като в каталога са представени два нови аксесоара – адаптер за кола – С-20B03, който може да зарежда две устройства едновременно и магнитна поставка за кола с безжично зареждане – CA-15.
Целият каталог с мобилни аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17185_Catalog_2022_Mob_EN_LowRes.pdf (canyon.bg)

Компютърни и Apple аксесоари

През 2022 година Canyon попълва портфолиото си от компютърни аксесоари с 4 нови хъба. 8 портовият DS-15, с уникалната функционалност да разчита 4 вида карти – SD, SDHC, SDXC и TF, 8 портовият DS-14, ‘чийто USB-A 3.0 портовете ви позволяват да вържете три периферни аксесоара наведнъж, 13 портовият DS-12, с който можете да свържете два HDMI монитора и един VGA и 9 портовия DS-11 с два USB-A 3.0 порта и един USB-A 2.0. Всеки един от новите хъбове осигурява и директна интернет връзка. В каталога ще откриете и новите слушалки CHSU-1 с USB конектор, създадени специално за хора, които работят дълго време на компютър.  

Целият каталог с компютърни аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17186_Catalog_2022_PC_EN_LowRes.pdf (canyon.bg)

Аксесоари за Apple Новата серия хъбова  – DS-11, 12, 14, 15 са напълно съвместими и с устройствата на Apple и поради тази причина са основен акцент и в каталога с Apple аксесоари.  

Нови попълнения в този каталог са и адаптерът за бързо зареждане H-100, който има предимството да зарежда четири устройства едновременно и безжичното зарядно за кола CM-15, създаден специално за iPhone 12,13.

Целият каталог с Apple аксесори можете да разгледате на приложения линк: RS17187_Apple_2022_preview.pdf (canyon.eu)

За Canyon
Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт