НОВА КОЛЕКЦИЯ Зима – Пролет 2020 от Canyon

CANYON стартира 2020 година с портфолио от 250 продукта, представени в три отделни тематични каталога – смарт часовници и гривни, гейминг периферия, PC и мобилни аксесоари.

СМАРТ ЧАСОВНИЦИ И ФИТНЕС ГРИВНИ

Смарт часовниците и гривни ще бъдат основен фокус на марката през настоящата година. До края на първата половина, Canyon планира да пусне на пазара пет нови модела, насочени към различна потребителска аудитория.  

Oregano – спортно-елегантен часовник с капацитивен сензорен IPS екран и допълнителен функционален бутон за удобство. Моделът е IP68 сертифициран. Той е оборудван със сензори за измерване на пулс, крачки, сатурация. Потребителите могат да избират между различни режими в зависимост спорта, който практикуват. Часовникът поддържа смарт нотификации за входящи повиквания, sms и социални мрежи. Oregano се предлага в три цвята -бял, черно/червено и черно/зелено, а в комплекта ще намерите и допълнителна каишка.

Marzipan е ново предложение, което Canyon отправя към дамската аудитория. Кръстен на един от най-нежните и обичани десерти с изкушаващ аромат на бедеми, този часовник се отличава с елегантен слим дизайн и минималистични форми. В допълнение към впечатляващия набор от функции, той е оборудван с личен календар, който позволява да записвате и проследявате чрез мобилното приложение Canyon Life информация за месечен цикъл, овулация и др. Marzipan ще се предлага в три цвята –розов, син и черен и с две каишки (кожена и силиконова) в комплекта.

Lemongrass и Sanchal са подобрени версии на познатите вече CNS-SW71 и CNS-SW72. Това, което ги отличава от предшествениците им е дисплея, който тук е изцяло сензорен.

Polly e симпатичен детски часовник с GPS тракер и SIM карта, възможност за двупосочни разговори, SOS бутон, IP68 защита в три цвята – розов, син и черен.

Целият каталог със смарт часовници и спортни гривни може да разгледате тук:

https://canyon.bg/wp-content/uploads/SW_catalog-compressed.pdf МОБИЛНИ И PC АКСЕСОАРИ

Обновеното мобилно портфолио на Canyon включва две нови серии литиево-полимерни ултра компактни външни батерии с допълнителен type-c вход. Серия CNE-CPB0xx включва бейсик продукти с максимално изчистен дизайн в два цвята – черно и бяло с капацитети 5000 и 10000mAh. Батериите от серия CNE-CPBPxx са с елегантен дизайн и дигитален дисплей, който показва нивото на заряд във всеки един момент. Тук капацитетите, между които можете да избирате са  5000, 10000 и 20000mAh. Най-малката батерия от тази серия е с дебелина едва 12mm (5000mAh), а най-голямата (20000mAh) достига до 25мм.  Всички нови модели използват Smart IC технология, благодарение на която устройствата, включени към батерията се зареждат възможно най-бързо, при оптимални стойности и без опасност от прегряване. 

Интересен продукт при мобилните аксесоари са новите Type-C (CNS-USBC8B) и Lightning (CNS-CFI8B)  кабели. Те позволяват едновременно зареждане на 2 устройства с един кабел, към който са свързани два магнитни конектора.

При PC аксесоарите ще откриете няколко нови модела безжични мишки с допълнителни екстри като тихи бутони, Bluetooth и възможност за безжично зареждане на батерията (CNS-CMSW18 / CNS-CMSW19B), посредством два модела подложки (твърда-CNS-CMPW4 и мека CNS-CMPW6) с wireless charging.

В каталог зима/ пролет 2020 ще намерите и повече информация за моделите от най-новата продуктова група в портфолиото на Canyon – многопортови докинг станции.

Целият каталог с PC и мобилни аксесоари може да разгледате тук: https://canyon.bg/wp-content/uploads/Catalog_2020_eng.pdf   ГЕЙМИНГ АКСЕСОАРИ

В този каталог Canyon представя почти изцяло обновеното си, в края на миналата година, портфолио от гейминг мишки и два съвсем нови модела – Emisat и Apstar.

Emisat e вертикална гейминг мишка с ергономичен дизайн и RGB подсветка. Тя е въоражена с висококачествен Pixart сензор, резолюция от 500 до 4800dpi, 5d джойстик и 7 програмируеми бутона.

Apstar се отличава със страничен скрол и RGB подсветка. Моделът е оборудван със Sunplus сензор, популярен със своята висока степен на прецизност. Аpstar предлага резолюция от 800 до 6400dpi, 6 програмируеми бутона, макро функции, вградена памет за профили и др.

Leonof, Nightflyer и Argama са новите гейминг сетове на Canyon.

Leonof и Nightflyer комбинират клавиатура (мембранна или механична), мишка и подложка. Argama съдържа пълен набор от гейминг периферия с камуфлажен дизайн.  Съвсем скоро този сет ще бъде допълнен с едноимен гейминг стол и подложка за него.

Друг нов продукт, който ще откриете в каталога и който вече е на пазара у нас е гейминг подложка CND-CMPW7 с RGB подсветка, безжично зарядно и впечатляващ размер от 790mm/300mm.  

Целият каталог с гейминг продукти може да разгледате тук: https://canyon.bg/wp-content/uploads/Catalog_2020_GAMING_EN.pdf