Salt SW-78 е за всички

Canyon представя новия смарт часовник Salt SW-78

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя най-новия смарт часовник Salt SW-78 – за всички които често използват аудио плейър, но понякога искат да са далеч от своя смартфон. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона посредством мобилното приложение Canyon Life, за да се насладите на любимите си песни или аудиокниги без необходимостта от телефон до вас. Оставете го в къщи и плейлистите, записани на него, ще са достъпни докато се разхождате в парка или спортувате, без да е необходимо да прехвърляте файловете на часовника. Новият смарт часовник възпроизвежда аудио файлове и от мобилните музикални приложения като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона. Salt SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет (480MB свободни) за съхраняване на аудио файлове на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, като управлението е изведено на циферблата. Батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане.

Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив и подходящ за плуване, новият смарт часовник е оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировката в паметта на устройството. Salt SW-78 записва направените крачки и синхронизира данните с приложението Canyon Life. Известията от социалните мрежи и другите комуникатори се показват на екрана при синхронизация.  

Salt SW-78 е съвместим с всички устройства с операционни системи iOS 12.0+ и Android 6.0+. Модулът Bluetooth 5.0 осигурява надеждна връзка на часовника със смартфона. Предлага се в два цвята: черно и розово. Препоръчителна цена: 129 лв.

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт