Новите аксесоари: безжична преносима колонка BSP-4 и True Wireless стерео слушалки TWS-5 са вече в България.

Canyon представя нова серия от мобилни аксесоари за любителите на музиката

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя първите два продукта от есенната си лайфстайл серия мобилни и компютърни аксесари. 

Първа в колекцията се нарежда безжичната преносима колонка BSP-4, която ще покори сърцата на всички любители на музиката със свежия си дизайн и качествената си изработка. Тази стилна безжична колонка е перфектната комбинация от компактен размер, леко тегло и мощен, балансиран звук. BSP-4 е с вграден високоговорител Φ52мм, който осигурява плътен звук и мощен бас. Съвместима е с Windows, iOS и Android и поддържа три вида връзки – Bluetooth, FM, TF карта, които ви позволяват да слушате музика, както от външен източник, така и да се свържете с любимата си радио станция. Безжичната Bluetooth 5.0 връзка осигурява високо качество на предаване на музикалния сигнал със скорост до 2 Mbps на разстояние до 10 метра, като същевременно спестява енергия от батерията. Можете да свържете две колонки едновременно, за да постигнете отличен стерео съраунд звук. Батерията с максимален капацитет от 1200mAh осигурява 4 часа за активно слушане на музика. BSP-4 e чудесно решение за тези, които искат да се насладят на музиката, която обичат докато са на открито или в движение. Колонката можете да откриете в три модерни цвята – сиво, червено и синьо.Препоръчителната й цена е:38.90 лв.

За любителите на активния начин на живот, тази есен, Canyon представя и новите True Wireless стерео слушалки TWS-5 – удобни и функционални слушалки, предназначени за всички, които са постоянно в движение и обичат да слушат музика с високо качество на звука. Най-новата версия на Bluetooth 5.0 осигурява стабилно сдвояване както с аудио източника, така и между дясната и лявата слушалка. В допълнение, времето за работа на слушалките е увеличено до 7,5 часа. Ясният, съраунд стерео звук ще ви позволи да се наслаждавате на любимата си музика с високо качество. Функцията за намаляване на шума позволява на слушалките да откриват и неутрализират широк спектър от околния шум – по време на телефонни разговори ще се чува само вашият глас. TWS-5 ви позволяват да получавате телефонни обаждания и да използвате гласови асистенти, без да докосвате смартфона си. За зареждане на кутийката за слушалки се използва USB Type-C кабел, същият, който се използва за повечето съвременни смартфони. Удобният дизайн на тапите за уши със силиконови накрайници, осигурява плътно прилягане в ухото. Допълнителните тапи за уши, в различни размери, ви позволяват да изберете правилните за вас, осигурявайки най-удобното прилягане. Слушалките се предлагат в класическите бял и черен цвят на кутийката и бял, черен, зелен и виолетов цвят на слушалките.Препоръчителната им цена е 39.90 лв.

За CanyonCanyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.За повече информация: https://canyon.bg  

РЕГИОНИ Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт