Раниците отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании.

Canyon представя нова серия от раници подходящи за пътуване

Това лято, младежкият бранд за мобилни аксесоари Canyon, излиза с нова серия от раници подходящи за пътуване – Canyon CSZ-02 и Canyon CSZ-03, които отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании. Освен с модерен и атрактивен дизайн, раниците се отличават с набора си от функционалности, които задоволяват нуждите на младите хора, които обичат да пътешестват – удобство при подреждане и използване, осигурена допълнителна безопасност на вещите. 

Раниците са перфектно проектирани – с голям капацитет от 20 литра и размер от 20X25X40cm, съответстващ на  общите изисквания на повечето нискотарифни авиокомпании като RYANAIR, WIZZAIR, SKY UP, LAUDAMOTION и други. Така, всеки, който избере да пътува с Canyon това лято, ще бъде спокоен, че може да вземе със себе си всички необходими лични вещи и те да са винаги с него.

 

Отделението за лаптоп от 15,6" позволява лесното преминаване през летищните проверки за сигурност, без да се налага да изваждате всичко от раницата. Раниците разполагат и с друга много важна функционалност – издържлива тъкан и скрит цип от вътрешната страна, който ще предпази багажа ви от кражби. Има два странични джоба, малко вътрешно отделение, меки и вентилирани гръб и презрамки, с място за закачане на бутилка или калъф за очила посредством карабинер. На гърба е разположен външен джоб, така че всичките ви документи да са под ръка и в същото време в безопасност. Поставете раницата под седалката в самолета и се насладете на пътуването си, а Canyon ще се погрижи за вашето удобство и безопасността на вещите ви!

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.За повече информация: https://canyon.bg

  РЕГИОНИ Европа: Беларус, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Хърватия, Кипър, Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна Азия: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Узбекистан Африка: Южна Африка Латинска Америка: Коста Рика Близкия изток: Кувейт