Заредете с Canyon и се насладете на играта!

Играйте по-дълго Pokemon Go с външните батерии на Canyon!

Nintendo предизвика огромен фурор с играта Pokemon Go, която от няколко дни вече официално е достъпна и за България. Само за седмица тя увеличи пазарната капитализация на компанията със 17 милиарда долара. Манията за преследване на чудовища доведе до лавинообразно нарастващо търсене на аксесоари за мобилни устройства. По-данни на P3 Communications Inc. (http://www.cbc.ca/news/technology/pokemon-zero-rating-1.3685037), Pokemon Go харчи 50% повече батерия на час в сравнение с You Tube и Facebook. Това от своя страна се отразява върху продажбите главно на преносимите батерии (power banks). Шест дни след излизането на играта в САЩ, в tweeter се появиха снимки на празни рафтове в магазини, намиращи се на топ локации в Ню Йорк. https://twitter.com/hannakozlowska/status/753367077839314945/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw. Австралийският онлайн ритейл Kogan.com декларира ръст в продажбите на външни батерии от 243.5% спрямо периода преди излизането на Pokemon Go. С близо 142% пък се е увеличило търсенето по ключова дума  ‚power bank‘ в тяхната търсачка по данни на Google Австралия. В момента се продават по-ниските капацитети заради по-малките си размери, като по-големите не изостават – те могат да захранят батерията няколко пъти.

Освен външни батерии в момента се търсят всякакви стойки, поставки и калъфи за велосипеди, както и зарядни за автомобили. 

Вижте нашите предложения за аксесори, подходящи за играещите Pokemon Go:

Canyon / Power banks § power adapters

Марката Canyon разполага с продуктова гама от преносими литиево-йонни батерии с капацитети между 2600mAh и 15600mAh. Всеки комплект включва и micro USB кабел. Гаранцията на всички външни батерии за България е 24 месеца.

Canyon предлага и адаптор за автомобил с 2бр. USB и максимален ток на изхода 3.1 А – модел CNE-CCA23SB.