Подготвен за всяка битка с новата Gaming серия на Canyon

Запалените геймъри в България вече могат да се възползват от всички предимства на новата Canyon Gaming серия.

Това е поредното „оръжие“, което ще Ви помогне да влизате във всяка една битка по-подготвен и по-опасен!

Canyon Gaming серията предлага богато разнообразие от мишки и клавиатури предназначени, както за професионални, така и за начинаещи гейминг маниаци. Не бива да се пренебрегват комфортът и ергономичността на дизайна на цялата гейминг серия. Функциалността и високото качество гарантират продължителната им употреба. Продуктите от Canyon Gaming серията са отличен избор на достъпна цена.

ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM5

Благодарение на ергономичния си дизайн, гейминг мишката е еднакво удобна за използване, както за дясна ръка, така и за лява. По-добре проектираната форма на корпуса позволява да се прилагат различни видове захват. Докато държите контролера в ръцете си, можете да усетите баланса на масата и размера на устройството. Основните бутони са много удобни и натискането е лесно. Освен основните бутони, грйминг мишката има четири допълнителни, които могат да се препрограмират допълнително.

ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM7

Това е много удобна за използване гейминг мишка със стилен ергономичен дизайн. Има добър набор от функции и в същото време, остава достъпна за потребителите. Теглото и размерите са така добре съчетани, че само след 2-3 часа активно използване ще забравите за мишката в ръката си. За максимално мултимедийно преживяване тя е със среден размер на ръката.

 

«PAINTbALL» ГЕЙМИНГ МИШКА CND-SGM8

CANYON SGM8 въпреки класическата си форма без много копчета и сложни форми, показва фантастично изпълнение и ергономичен дизайн като по този начин пасва естествено в ръката на потребителя. Тя е универсална и позволява да се използва, както в ежедневната работа, така и за игри. Интересният дизайн я прави отличителна и в същото време много удобна и предпочитана.

ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА «HAzARd» CNS-SKB7

Серия «Hazard» съчетава универсалност и минималистичен дизайн, тя е проектирана, така че да включва всички необходими функции. Клавиатурата има два цвята на LED подсветка, гумирана основа, което гарантира устойчивост на клавиатурата на повърхността на масата. Писането с механични клавиши е изключително лесно и удоно както за текстообработка, така и по време на игри. Клавиатурата има режим „game“, което блокира бутона Windows. Клавиатура е изработена от алуминиева сплав, която се използва в самолетостроенето. «Hazard» клавиатура е с отлична функционалност.

ГЕЙМИНГ КЛАВИАТУРА CNS-SKB6

CANYON SKB6 е „мембранен” тип клавиатура т.е. под всеки бутон има малка гумена мембрана, осигуряваща движението на клавиша. Високото качество на изработка и дизай ще Ви помогнат да влизате във всяка една битка по-подготвен и по-опасен! Клавиатурата е снабдена с уникална синя подсветка и всички необходими функции, което прави възможно да се освети тъмната стая и ще Ви е от помощ винаги, когато се изправите срещу вашите опоненти! CANYON SKB6 е отличен избор за начинаещи играчи на достъпна цена. Ако не сте готови да похарчите пари за скъпа професионална клавиатура с голяма и сложна функционалност, CANYON SKB6 е Вашето решение.