Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света на мобилните

Новият каталог на CANYON е вече тук.

МОБИЛНИ АКСЕСОАРИ

Външните батерии остават основен фокус при мобилните аксесоари. Новото ‚семейство‘  литиево-йонни пауър банки с капацитетиот 2600 до 16000 mAh ще бъдат на пазара до края на месец април, когато сезонното търсене на подобен вид продукти традиционнo нараства. С изключение на 2600mAh, всички останали модели използват SMART IC технология – чип, който разпознава свързаното устройство и му осигурява оптимални (вместо минимални) параметри за зареждане. По този начин времето, за което батерията зарежда телефон или таблет, се съкращава с повече от 50%.

Нови продукти, които вече са факт, ще откриете и при слушалките с микрофон. CNS-CHP4 се появиха в началото на годината и вече са едни от най-продаваните модели за първото тримесечие в тази категория. Освен тях, към портфолиото на Canyon се присъединиха и два модела слушалки тип ‚тапи‘. CNS-CEP3 се оличават със свеж дизайн в три модерни цвята, докато малко по-консервативните CNE-CEP3 наблягат повече на удобство и комфорт при продължително използване.

Безжичните мини колонки Canyon остават ТОП приоритет в категория ‚мобилни аксесоари‘ поне до края на тази година. Нови цветове се очаква да излязат през втората половина на 2018.

PC АКСЕСОАРИ

 

Ултра тънки, нископрофилни клавиатури, жични и безжични комплекти с все повече екстри и все по-конкурентни цени се очаква да се появят в портфолиото на Canyon през тази година.

Два нови модела слушалки с микрофон – CNS-CHS01BO и CNE-CHS01B, предназначени за ежедневна работа и Skype разговори, вече успешно замениха дългогодишните си предшественици, предлагайки същата функционалност на двойно по-ниска цена.

Впечатление в тази категория прави растящото портфолио на раници и чанти. До края на 2018 година Canyon планира продукти, които да покрият всички класове в ценови диапазон до 90лв. В края на миналата година на пазара беше представен нов модел раница – CND-TBP5B8,подходяща за лаптоп до 17“с множество допълнителни екстри, чийто дизайн и качество надминават и най-високите потребителски очаквания.

ГЕЙМИНГ АКСЕСОАРИ

 

Гейминг периферията ще бъде основен акцент в портфолиото на Canyon през 2018г. През първото тримесечие марката пусна на пазара три модела слушалки, които бързо се превърнаха в едни от най-продаваните продукти в своя клас.  През април се очаква нова мембранна клавиатура в по-ниския клас – Fobos, и два модела мишки – Tantive и Despot. Despot е и първата MMO мишка в каталога на Canyon Gaming. Едно от предимствата на гейминг продуктите Canyon е това, че работят със софтуер, който е специална разработка на марката.

Целият каталог ще откриете тук!