Дебют на нова гама мултимедийни плейъри Canyon

Популярният производител обяви нова линия MP3 плейъри. Стилен дизайн, ярки екрани, качествен звук и поддръжка на множество аудио и видео формати характеризират моделите-дебютанти: Canyon CNR-MPV18, СNP-MPV2, CNR-MPV3 и CNR-MPV4 . Продуктите вече са достъпни чрез партньорите на компанията в Европа, Средния Изток и Африка.

Елегантният корпус от неръждаема стомана на Canyon CNR-MPV18 не е само атракция за окото, но  и ефективна защита за класния плейър. Екранът е 1,8” CSTN с 65K цветове. Моделът поддържа аудио форматите MP3 и WMA, и има FM радио. Звуковият канал е с обхват 20 – 20 000 Hz и отлично съотношение сигнал-шум (86 dB). Допълнително джаджата може да се използва като диктофон, а ADPCM форматът позволява гласовите записи да заемат минимум памет. Разполага с презареждаема литиево-йонна батерия. CNR-MPV18 ще се предлага в 3 варианта според капацитета на флаш-паметта: 1, 2 и 4 GB .

CNR-MPV2Моделът CNR-MPV2 идва с качествен 1,8” дисплей, атрактивен дизайн в лъскаво черно или бяло и удобни контрол-бутони. Предлага перфектен звук, възпроизвеждане на видео в MTV формат, запис на глас и FM радио. Допълнително има функция за преглеждане на E-книги . Флаш-паметта също е от 1 до 4 GB. Този мултимедиен плейър ще задоволи нуждите на най-взискателните потребители с впечатляващи характеристики на оптимална цена.

Следващият по възходящ ред във фамилията плейъри е CNR-MPV3. Неговият 1,8” екран с неговите 262K цветове ще направи гледането на снимки и филми още по-приятно. Иновационното устройство може да показва цялата информация за песента, която свири, дори текста й. Флаш-паметта е с капацитетите на горните модели – от 1 до 4 GB. Canyon CNR-MPV3 съчетава малки размери с характеристики като чувствителни на допир контроли, еквалайзер със 7 режима, 22-езиков интерфейс и презареждаема батерия с голям капацитет.

Топ моделът в поредицата е Canyon CNR-MPV4. Има впечатляващ 2,4” екран с 262K цветове, с поддръжка на DivX и WMV файлове. Контролите му са също чувствителни на допир. Освен MP3 и WMA поддържа и OGG формат. Радиото е стандартна функция, менютата за настройки и работа са също на 22 езика . Паметта отново е 1, 2 или 4 GB.

 

 

Всички устройства идват с 2-годишна ограничена международна гаранция.

“Canyon е достатъчно позната марка у нас и очакваме да се намеси успешно на пазара на по-висок клас мултимедийни плейъри. Първите количества от новите устройства са поръчани и ще бъдат в склада на АСБИС от началото на юли,” коментира Георги Георгиев, продуктов мениджър в официалния дистрибутор АСБИС България .