Prestigio представя нова

Компактна и мощна: Докинг станцията ReVolt A8 зарежда по три устройства едновременно

Новото предложение на Prestigio е напълно съвместимо с устройствата на Apple, както и с всички други, които поддържат безжичния стандарт Qi. Тя прекрасно ще се справи със зареждането на всеки модел iPhone, в това число и iPhone 12. Конструкцията на Prestigio ReVolt A8 се допълва от вградено зарядно за Apple Watch и модул за безжично зареждане на слушалките AirPods. Но най-главното е, че и трите устройства сега могат да се зареждат едновременно, забравяйки за вечно заплитащите се кабели.

Компактност и комфорт – това са главните предимства на безжичното зарядно "три в едно". Използването на ReVolt A8 е максимално опростено. Трябва само да разположите iPhone, Apple Watch и AirPords на станцията и те ще започнат да се зареждат автоматично.

Зарядната станция Prestigio ReVolt A8 възстановява процента на заряд и на трите устройства максимално бързо. Подложката за зареждане на всяко от тях има достатъчна мощност: 10 W за телефона, 5 W за слушалките и 2,5 W за часовника. За тяхната енергия се грижи мощният 21 W адаптер, който се доставя в комплект с докинг станцията.

Разработчиците са разширили функционалността на ReVolt A8, като са добавили възможността за хоризонтално зареждане, позволяващо гледане на видео, докато смартфонът се зарежда. 

Зарядната докинг станция Prestigio ReVolt A8 е удобна за използване и не заема много място нито на работното бюро, нито на шкафчето до спалнята, защото не се предвижда използването на кабели. Тази станция в корпус от сив метал и черно закалено стъкло елегантно ще допълни и офисния, и домашния интериор. 

 

За Prestigio

Prestigio е международна марка, която предлага широка гама потребителска електроника за дома, образованието и бизнеса повече от 20 години. Компанията продава продукти в 30 страни по света, с над 25 милиона продадени устройства от началото на съществуването си.

Продуктите на марката включват интелигентни устройства, аксесоари за автомобили и иновативни решения за бизнес и образование. Prestigio представи първата в света интерактивна тъчпад клавиатура, както и интелигентни високоговорители с IVA възможности, преносими акустични системи, безжични зарядни устройства и графен-базирани външни батерии… и това е само началото. Слоганът на компанията при пускане на нови продукти е „Изкуството на високите технологии“, тъй като тя отделя специално внимание на иновациите, висококачествените първокласни материали и съвременните технологии.

Марката Prestigio е собственост на ASBISC Enterprises Plc., един от водещите дистрибутори на ИТ продукти на пазарите в EMEA. Тя разполага с производствени, дизайнерски и технически съоръжения в Европа, Китай и Беларус. Prestigio има офиси в 15 страни от различни региони, включително ОНД, Украйна, Европа, Близкия изток и Африка.