АСБИС стартира дистрибуция на CORSAIR

АСБИС България става официален дистрибутор на продуктите на CORSAIR  

 

На склад са вече и първите доставки – памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм CORSAIR Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, в това число и топ продукти като CORSAIR Force MP600 2TB.

Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на CORSAIR възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC.”, заяви Александър Захариев, Търговски Директор на дивизия „Ритейл бизнес“ в АСБИС България. „Добавяйки CORSAIR, АСБИС затвърждава лидерската си позиция на дистрибутор на най-добрите и качествени продукти за геймъри на българския пазар.“.

 

АСБИС България: един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 20 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro иоще много други.

Повече информация на: www.asbis.bg

CORSAIR: Основана през 1994, CORSAIR се превърна от производител на памети в един от световните лидери в доставките на висококачествени продукти за игри и стрийминг. CORSAIR предлага пълната гама от продукти за геймъри и ентусиасти, в това число механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти, както и напълно интегрираното РС CORSAIR ONE. Продуктите на CORSAIR са извоювали множество награди благодарение на иновативния си дизайн, отличното представяне и високото качество.

Повече информация на: www.corsair.com