Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware AW2524HF

Мониторите Dell Alienware са носители на награда за иновации на CES 2024

CES Innovation Awards са годишни награди, които отличават потребителска електроника в различни категории за изключителен дизайн и инженеринг.

Тази година на CES 2024 Dell Technologies представи два нови световни гейминг монитора: Alienware 27 360Hz QD-OLED и Alienware 32 4K QD-OL, които се открояват сред силна конкуренция, печелейки признание за своите революционни характеристики, изключителна производителност и завладяващо изживяване по време на игра. Гейминг мониторите Alienware на Dell Technologies могат да се похвалят с впечатляващ набор от функции, предназначени да отговорят на изискванията на съвременните геймъри. От зашеметяваща визуална яснота и ултра-тънък дисплей до светлинни ефекти и ергономичен дизайн, тези монитори предефинират стандартите на завладяващите игри.

Alienware 32 4K QD-OLED Gaming Monitor, AW3225QF, е първият в света 4K QD-OLED и първият в света монитор за игри с Dolby Vision HDR. Той може да се похвали с най-добра визуална точност чрез усъвършенствания 1700R извит QD-OLED екран с контраст от 1000 нита яркост. Осигурява невероятната скорост от 240Hz честота на опресняване и 0,1ms GtG време за реакция.

 

Alienware 27 360Hz QD-OLED Gaming Monitor, AW2725DF, е най-бързият QD-OLED монитор за игри в света, разполагащ със забележителен 27” QHD дисплей и поставящ нов стандарт с 360Hz честота на опресняване и усъвършенстван QD-OLED панел и VESA Display HDR 400 True Black сертификат.

ASBIS, оторизиран дистрибутор на продуктите на Dell Technologies, предлага широко портфолио от гейминг монитори Alienware. Научете повече и се консултирайте със специалистите на ASBIS тук.