Супер тънък. Супер умен.

Inspiron 15z Ultrabook™ с възможност за Touchscreen.

Купете онлайн

Dell Inspiron 15z (5523)

Inspiron™ 15z е олицетворение на производителността, но има и забавна опция за функционалност при допир Inspiron 15z предлага едновременно стил и мощ.

В тънкия под 1 инч корпус има вградено оптично устройство, изобилие от памет и процесори Intel® Core™ до i7 от трето поколение.

Стандартното изпълнение на този модел разполага с графична карта Intel HD Graphics 4000, като има възможност за надстройване до NVIDIA® GeForce® GT630M за великолепно видео и изключителна производителност при игри. Благодарение на страхотните си аудио характеристики, този компютър предоставя невероятно забавление.

Освен това той е изключително практичен. На панела са разположени бутони, предоставящи лесен достъп до системни настройки и аудио, а третият бутон може да бъде конфигуриран за достъп до често използвана от потребителя програма или връзка. Подходящо конфигурираните модели включват технологията за бързо стартиране Intel Rapid Start Technology, както и технологията за умна реакция Intel Smart Response Technology, чрез които поддържат достъпни най-често използваните от потребителите елементи, така че да могат да бъдат зареждани бързо 

Inspiron 15z Touch е перфектен за извличане на най доброто от Windows® 8. Потребителите могат да преглеждат уеб страници, да разглеждат и редактират снимки и видео с прости движения като натискане, превъртане и мащабиране и да превключват лесно между приложения и прозорци.

Inspiron 15z и Inspiron 15z Touch – производителност и развлечение, събрани в една много стилна рамка.