Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият период започна от 3 февруари 2024 г. с актуализирани и опростени правила.

Dell Technologies анонсира новата и подобрена партньорска Dell RISE програма

Когато партньорите се присъединят към RISE Incentive програмата, те печелят награди в долари (USD) всеки път, при закупуването на отговарящ на условията продукт от Dell Technologies от ASBIS.

В допълнение към стандартните бонуси за достигане на таргета за продажби, DELL предлага възможност да умножите резултатите си с коефициент "1.6х" при достигане на поставените цели за дадения период. Този коефициент се прилага за всички продажби в периода, започвайки още от първата такава. По този начин можете да се възползвате максимално от вашите бонус приходи. Партньорите също така ще имат възможност и за спечелване на много други бонуси.

RISE надрадите се натрупват за всеки 13-седмичен период. В края на всеки период наградите на партньорите се изплащат под формата на електронни ваучери от ASBIS или кредитна нота.

Ако партньор спечели $750 (USD) или повече в периода, той може да получи кредитна нота от ASBIS.

Как партньорите могат да умножат своите награди

Когато партньорите достигнат своите прагове за персонални компютри+дисплеи+периферни устройства, сървър+ или сториджи+, те могат да умножат своите награди до 1,6 пъти.

Праговете на умножаване на наградата работят отделно. Например, партньор може да достигне своя праг за персонални компютри+дисплеи+периферни устройства и да му бъде платено до 1,6 пъти повече, без да е необходимо да достига своите прагове за сървъри+ или сториджи+.

Други актуализации

  • Без RISE групи: така печеленето на награди става все по-лесно;
  • Нови бонуси: за широка гама продукти отговарящи на условията на Dell Technologies
  • По-високи награди за партньорите на ALL RISE: може да спечелете до $15 000 (USD) за всеки период.

За да научите повече за Dell RISE програмата, вижте подробното ръководство и вземете бонус за добре дошли при първата си покупка, посетете страницата RISE на уебсайта на ASBIS.