Пълната гама монитори Dell от сериите E, P, S и U

Официално в АСБИС може да намерите пълната гама монитори Dell от сериите E, P, S и U  

Сред Dell S – серия мониторите ще намерите красиви IPS предложения в бюджетния сегмент. Тези монитори са предназначени за домашни потребители или такива, които използват монитора си за бизнес приложения. Устройствата са невероятно леки и изключително елегантни, покрити под голямо стъкло отпред създавайки илюзия, че не разполагат с рамка. S-серията се отличава с висока яркост и контраст, отлични ъгли на видимост, брилянтни цветове – дължащи се на IPS панела и малкото време за реакция.

 

Dell U-серия мониторите предоставят визуално изживяване от нов тип. Тези монитори предлагат комбинация между висока резолюция, максимално широк цветови обхват и забележително качество на картината.Dell U-серията е предназначена за хора, чиято професия е свързана с обработката на изображения и евентуално последващото им отпечатване, като дизайнери, професионални фотографи или други потребители, занимаващи се с предпечатна подготовка. Тези монитори разполагат с удобен формат за професионална работа, професионален тип матрица, модерна икономична подсветка, осигуряваща почти 100% покритие на Adobe RGB цветовото пространство и големи ъгли на видимост.

P-серия дисплеите разполагат с перфектно съчетание от производителност и комфорт. Предназначени за всякакъв вид бизнес потребители те са с ниска консумация на енергия и се предлагат голямо разнообразие от удобни възможности за свързване: USB, DVI, VGA и DisplayPort 1.2. P-серия мониторите са идеално предложение за всяка платформа или система, с висок динамичен контраст и ярки цветни детайли.

Dell Е-серия мониторите предлагат брилянтен цвят с голяма яснота на екрана, надеждност и енергийно ефективни функции. Специално създадени за нуждите на бизнеса, съчетават лекота на използване с основните функции, и максимално удобство при работа на клиентите. Енергийно ориентирани, тези монитори умеят да пестят енергия, чрез понижаване яркостта на монитора до минимум или стартиране на „чакащ режим“, когато не се използва.