Когато за вас един лаптоп трябва да е преди всичко преносим

Dell XPS 9320 Plus – когато мобилността е приоритет

Dell XPS 9320 Plus е мощен и компактен. С дебелина малко над 15 мм и тегло от почти 1,23 кг той може да ви съпътства навсякъде.

Елегантният му дизайн в сребристо пленява погледа с напълно гладка работна повърхност, в която дори удобната клавиатура е интегрирана напълно, а тъчпадът е изцяло невидим.

Dell XPS 9320 Plus разполага с 13-инчов дисплей, с висока яркост и широк набор от цветове, на който можете да работите много часове подред, без да рискувате здравето на очите си, благодарение на филтъра за синя светлина.

И понеже говорим за мобилност, Dell XPS 9320 Plus блести с изключително време за работа на батерия, което достига до 13 часа. Така вероятно вие ще се уморите преди лаптопа.

Ако все пак се нуждаете от презареждане, хубаво е да знаете, че батерията отново ще е достигнала поне 80% капацитет след по-малко от час. Дори най-големите работохолици ще са напълно доволни.

Двата охлаждащи вентилатора с 55% по-голям въздушен поток ще ви осигурят комфорт при работа и постоянно висока производителност.