ASBISC Enterprises PLC

Edbak и ASBIS подписаха споразумение за дистрибуция

Споразумението обхваща повечето страни от ASBIS Group, включително следните региони и държави: Близък изток, Централна Азия и Кавказ, страни от ЕС (с изключение на Полша, Литва, Латвия, Естония), Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Южна Африка, Алжир, Египет, Мароко, Тунис.

С 28 годишен опит на пазара, Edbak се превърна в един от водещите в индустрията производители на монтажни системи за LCD/LED екрани и проектори на европейския пазар, предлага също стойки за видеостени с няколко монитора, стойки за стена и бюро и решения за всяка индустрия.

«Като доставчик с добавена стойност, ние от ASBIS винаги се стремим да разработваме най-изчерпателните и ефективни решения. Част от тази работа е намирането на синергия между нашите частни марки и най-добрите в класа предложения от пазара. Искрено вярвам, че Prestigio Solutions LCD, LED екрани, digital signage и бизнес дисплей със съвместните усилия на решенията за монтаж на EDBAK ще заемат значителна позиция на пазара. Сега сме в състояние да изпълним всяко изискване на проект за Digital Signage за почти всеки вертикален пазар. » – коментира Александър Мартиненко, главен директор бизнес развитие в Prestigio Solutions.

За Edbak:

Edbak е полска семейна компания с богат опит на пазара от над 28 години. Ключът към успеха на компанията е постоянното и динамично развитие, както и адаптирането към очакванията на клиентите и променящите се пазарни условия.

Компанията произвежда стандартни продукти под собствената си марка Edbak за индустриите AV и Digital Signage и е договорен производител на метални компоненти за индустрията. Повече информация на https://edbak.com/