Осигурете надеждна свързаност в стаята с елегантния AP за стена

Edgecore разширява своето Wi-Fi 6 портфолио с EAP104 за хотели/MDUs/MSP и други

Edgecore Networks, водещ доставчик на мрежови решения за предприятия, центрове за данни и доставчици на телекомуникационни услуги, обяви най-новото допълнение към своето портфолио от Wi-Fi 6 точки за достъп, EAP104, двулентова 2×2:2 стенна точка за достъп, която гарантира надеждна, сигурна и високопроизводителна свързаност в стаята.

Потребителите вече имат нова опция за Wi-Fi мрежови решения за хотели, MDU и училища и т.н. EAP104 идва с всичко необходимо за гъвкаво, мащабируемо, но стабилно мрежово решение. Edgecore осигурява международно качество на хардуера от ниво 1 и платформа за управление на облак, ecCLOUD, за широкомащабни бизнес операции с непрекъснато нарастваща екосистема от услуги за приложения с добавена стойност. Продължаващото нарастване при поискване за ecCLOUD позволява на потребителите да купуват това, от което се нуждаят, и да създават своята мрежа по-лека и с по-голяма свобода. EAP104 съчетава безжичен и кабелен достъп в едно компактно устройство.

EAP104 осигурява многофункционален, вграден 4-портов гигабитов комутатор, който позволява на точката за достъп да действа като унифицирана точка за достъп както за безжични, така и за кабелни устройства – IP-базирани системи като VoIP телефони и IPTV могат да бъдат директно свързани без добавяне на външни ключове. EAP104 включва Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE) и ZigBee, позволявайки на хотели, апартаменти, общежития, и оператори да разположат единна конвергентна мрежова инфраструктура, която поддържа Wi-Fi устройства и IoT крайни точки.