Най-новите допълнения към AP арсенала на Edgecore са - EAP111

Edgecore Networks представи най-новата си гама от точки за достъп, поставяйки началото на нова ера на Wi-Fi 6 и Wi-Fi 6E технологиите

Edgecore Networks пусна най-новата си гама от точки за достъп, въплъщаващи концепцията за устойчивост, включително EAP111, OAP101, OAP102 и Wi-Fi 6E точка за достъп, OAP101-6E. Представете си Wi-Fi решение, пригодено да отговаря и надминава изискванията на непрекъснато променящите се среди. Представяйки концепцията за стабилна Wi-Fi 6 и Wi-Fi 6E свързаност, Edgecore Wi-Fi разширява своя набор от точки за достъп.

Edgecore предефинира границите на Wi-Fi 6 решенията, предоставяйки на потребителите повишена адаптивност към заобикалящата ги среда, осигурявайки непоколебими, високоскоростни връзки дори и в най-непредсказуемите сценарии. Тази адаптивност се оказва незаменима за ISP, MSP и различни индустриални потребители, натоварени с разгръщането на Wi-Fi мрежи.

EAP111, Wi-Fi 6 2×2 MU-MIMO точка за достъп, може да се похвали с впечатляваща обща скорост на данни до 3Gbps. С Bluetooth нискоенергийно (BLE) radio и ZigBee за IoT приложения, иновативният дизайн на EAP111, притежаващ корпус с рейтинг IP55, осигурява безпроблемна употреба както на закрито, така и на открито.

За открити пространства, OAP101 и OAP102, Wi-Fi 6 точки за достъп с 2×2 MU-MIMO, предлагат стабилна производителност. OAP102 поддържа 4 x 4 MU-MIMO за 5 GHz канал. Проектирани да издържат на тежки метеорологични условия във външна и промишлена среда, OAP101 и OAP102 разполагат с IP66- и IP68, устойчив корпус на ръжда и температурни амплитуди.

OAP101-6E има трибандов Wi-Fi 6E 2×2 MU-MIMO външна точка за достъп, използваща потенциала на 6 GHz. Проектиран да издържа на предизвикателни метеорологични условия, разполага с IP66- и IP68, устойчив на ръжда корпус и изключителен широк температурен диапазон. При дъжд, вятър или сняг потребителите могат да разчитат на постоянна и надеждна информираност.

Wi-Fi 6E предлага подобрена безжична производителност. С OAP101-6E доставчиците на услуги могат да оптимизират използването на канала, осигурявайки висока скорост