Онлайн портал за ъпдейт на карти за Prestigio GPS

Prestigio предлага за своите GPS-и GeoVision 150 и GeoVision 450, най-производителния софтуер с впечатляваща

3D визуализация на сгради и забележителности: iGO 8, от Nav N Go. От сега нататък, потребителите на този софтуер могат лесно да ъпдейтват карти и да поръчват допълнителни 24/7, благодарение на уеб порталът, който беше създаден наскоро.

Prestigio.Naviextra.com  е новия официален портал за ъпдейт на картите за GPS на Prestigio, които използват iGO 8. Сайтът предлага ъпдейти, съпорт, специални оферти за популярни карти, новини и всичко, което е необходимо за точна 3D навигация.

 GeoVision 150 и GeoVision 450 са сред най-добрите GPS решения на пазара, като предлагат изцяло ново преживяване с iGO 8. Софтуерът спечели Награда за отлични постижения в категорията „Иновации на годината” за 2008 и Най-добър навигационен софтуер за 2008 и 2009 г. от Vision Mobility. Включвайки милиони точки на интереси  (POI) като бензиностанции, хотели и ресторанти, iGO 8 предлага детайлизирани, висококачествени карти с визуализация в три размера за лесна ориентация, където и да отидете.

GPS навигаторите от Prestigio предлагат компактен и актрактивен дизайн, лесен за използване интерфейс, тач дисплеи с висока резолюция, гласови команди и меню на 30 езика, вградена памет, слот за SD карти и литиево-полимерна батерия.

За повече информация за навигаторите на  Prestigio, посетете www.prestigio.bg