Неотдавнашен доклад на IDC MarketScape

IDC MarketScape определя Pure Storage като лидер на пазара в световен мащаб

Download here

Pure Storage

IDC подчертава много успешната изцяло all-flash платформа FlashBlade на доставчика. Сред основните силни страни на платформата докладът посочва:

1. Изключителна използваемост на FlashBlade, която както отбелязва от своите крайни потребители: „Лекотата на използване на FlashBlade се простира от първоначалното внедряване и осигуряване на съхранение до разширяване на системата, надстройки и неуспешни замени на компоненти“.

2.Възможност за постигане на последователна производителност в мащаб чрез „неговата мащабируема архитектура на метаданни, дизайн, който му позволява да обработва милиарди файлове и обекти с еднакво добра производителност за малки и големи файлове, както и произволен и последователен достъп“.

3.CX, който публикува единствения в индустрията независимо валидиран NPS от пет години насам.

 

За Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) помага на иноваторите да изградят по-добър свят с данни. Решенията за данни на Pure позволяват на SaaS компаниите, доставчиците на облачни услуги и клиентите от корпоративния и публичния сектор да доставят защитени данни в реално време, за да захранват тяхното критично за мисията производство, DevOps и модерни аналитични среди в мулти-облачна среда. Една от най-бързо развиващите се корпоративни ИТ компании в историята, Pure Storage позволява на клиентите бързо да възприемат технологии от следващо поколение, включително изкуствен интелект и машинно обучение, за да помогнат да се увеличи максимално стойността на техните данни за конкурентно предимство. И със сертифициран NPS резултат за удовлетвореност на клиентите в най-добрия един процент от B2B компаниите, непрекъснато разширяващият се списък с клиенти на Pure.

Pure Storage, логото "P", Evergreen, FlashBlade и Pure1 са търговски марки или регистрирани търговски марки на Pure Storage, Inc. Всички други търговски марки или имена, посочени в този документ, са собственост на съответните им собственици. За повече информация посетете сайта на компанията на адрес www.purestorage.com.

За IDC

International Data Corporation (IDC) е водещият световен доставчик на пазарна информация, консултантски услуги и събития за пазарите на информационни технологии, телекомуникации и потребителски технологии. IDC помага на ИТ професионалистите, бизнес ръководителите и инвестиционната общност да вземат базирани на факти решения относно покупките на технологии и бизнес стратегията. Повече от 1100 анализатори на IDC предоставят глобална, регионална и местна експертиза относно технологичните и индустриалните възможности и тенденции в над 110 страни по света. В продължение на 50 години IDC предоставя стратегически прозрения, за да помогне на нашите клиенти да постигнат ключовите си бизнес цели. IDC е дъщерно дружество на IDG, водещата световна компания за технологични медии, изследвания и събития.