INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On

INFINIDAT Metrocluster със 100% гаранция Always On!

Gartner отличи INFINIDAT като Визионер за три поредни години: 2015-2017. През 2018 Gartner "премести" INFINIDAT в сектора на лидерите в магическия квадрант в областта на дисковите масиви за данни с общо предназначение. В същото време, по скалата на "Цялостна визия", INFINIDAT изпревари лидери на пазара като HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM. Един от пропуските на INFINIDAT беше липсата на разширени клъстери.

В този смисъл анонсът на INFINIDAT Мetro Cluster е в отговор на забележките на Gartner и изискванията на съвременния IT пазар. Решението е наречено InfiniBox Always On Cluster. Архитектурата на INFINIDAT InfiniBox е проектирана от самото начало като тройно-резервирано решение със симетричен достъп, което заменя старата архитектура с два контролера и осигурява на потребителите 7 девятки! (99.99999%) надеждност.

Решението InfiniBox Always On отговаря на всички изисквания по-горе, и се състои от две InfiniBox системи плюс "наблюдател" разположени на три домейна, с резервирана IP мрежа помежду им. Това дава възможност на потребителите да се прехвърлят от традиционната архитектура с два контролера към нова, включваща три във всички сайтове с допълнително ниво на резервираност над тях. В резултат получавате най-високото ниво на наличие на вашите данни!

Always on е органично разработена като част от InfiniBox, не се нуждае от отделен портал, и се предоставя като безплатна надстройка на софтуер за всички клиенти на INFINIDAT с активен договор за поддръжка. Това решава всички предизвикателства по-горе, като в същото време осигурява най-ниските експлоатационни разходи за Always On в индустрията.

Основни отличителни характеристики на InfiniBox Always On Cluster:

  • Вграден в основата на системите InfiniBox;
  • Напълно интегриран в управление на сториджа без допълнителни разходи – всичко е включено в базовия лиценз;
  • TCP / IP се използва за комуникация между сайтове, което гарантира оптимална цена в сравнение с FC;
  • Минимално влияние върху представянето, сървърите разбират с коя система да работят

Решението Always On е интегрирано в сторидж системата InfiniBox, не се нуждае от отделен гейтуей, и е налично за всички INFINIDAT потребители с действащ договор за поддръжка като безплатен софтуерен ъпдейт.

INFINIDAT обяви програма за гаранция за наличност на данните към всички клиенти, които използват решението Always On (Active / Active).Клиентите могат винаги да използват гаранцията Always On, която включва и компенсация от вендора в случай на проблеми с достъпа до данни.

Неналичие на данни – Потребителят не може да достъпва данни поради независещи от него обстоятелства, както и да използва защитените данни на поне една от системите InfiniBoxes в Always On и това неналичие не е предвидено и е за период повече от 30 секунди и се случва по време, в което системата Always On е в профилактика.

При подобни случаи на неналичие на данни INFINIDAT ще осигури следното:

Procurement Model & Description Remedy for the Affected Solution Remedy Claim Period
“InfiniBox FLX”: Paying per use periodically on an INFINIDAT provided a box “InfiniBox FLX”: Paying per use periodically on an INFINIDAT provided a box Prior to the next billing cycle
COD: Adding additional capacity to a pre-purchased box Credit for additional capacity equivalent to 50% of the Protected Stored Data at the time of Data Unavailability, or credit toward an extension of INFINIDAT maintenance and services for a period of six (6) months, up to a value of $50,000 USD Within a month of Data Unavailability
Fully Acquired Always On System (“CapEx”): Fully paid-up for entire available capacity A future discount of 10% off any INFINIDAT Product purchase, or credit toward an extension of INFINIDAT maintenance and services fees for a period of six (6) months, up to a value of $50,000 USD Within a year of Data Unavailability

Подробности за програмата за гаранция Always On ще откриете на уебсайта на INFINIDAT

За повече информация пишете на: storage@asbis.com