Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за 5-та поредна година в магическия квадрант на Gartner® 2022 за Primary StorageInfinidat

“Според Gartner „Вендорите в квадранта на лидерите имат най-високите комбинирани резултати за тяхната способност за изпълнение и завършеност на визията. Лидерът има пазарния дял, доверието и възможностите за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на приемането на нови технологии. Тези доставчици демонстрират ясно разбиране на нуждите на пазара. Те са новатори и лидери, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват, когато проектират своите инфраструктури и стратегии за съхранение. Освен това имат присъствие в три основни географски региона, постоянни финансови резултати и широка поддръжка на платформата."

“Вярваме, че продължаващото признание на Infinidat като лидер в магическия квадрант на Gartner за първично съхранение е резултат от нашата работа да продължим да предоставяме решения на нашите корпоративни клиенти. Ние сме в добра позиция да продължим инерцията и успеха си, предоставяйки най-съвременните корпоративни платформи за съхранение и кибер сигурност. Това признание от Gartner не само признава доверието на големите предприятия за внедряване на Infinidat, но също така говори за стойността на нашата безкомпромисна, ориентирана към клиента визия и нашата способност да изпълняваме упорито тази визия“, каза Фил Булингер, главен изпълнителен директор на Infinidat .

Обратната връзка от корпоративни клиенти и доставчици на управлявани услуги затвърждава лидерската позиция на Infinidat на пазара за съхранение. Infinidat получи стотици отзиви от крайни потребители в прегледа на Gartner® Peer Insights™ за първични масиви за съхранение, като нашият InfiniBox™ SSA получи 5 звезди от 5, а нашият InfiniBox® получи 4,9 звезди от 5. Освен това, 100% от рецензентите на InfiniBox SSA „Биха препоръчали“ InfiniBox SSA на своите колеги и 97% от ревютата на InfiniBox „Биха препоръчали“ InfiniBox на своите колеги.