Infinidat

Infinidat е обявен за лидер за трета поредна година в Gartner® Magic Quadrant ™ 2021 за Primary Storage

Според Gartner, „Вендорите в квадранта имат най – високите оценки за изпълнение и визия. Лидерът има пазарен дял, доверие и възможности за маркетинг и продажби, необходими за стимулиране на новите технологии. Те са новатори и лидери на мисли, с добре формулирани планове, които клиентите и потенциалните клиенти могат да използват при проектирането на своите инфраструктури и стратегии за съхранение.

„Вярваме, че признанието на Infinidat в магическия квадрант на Gartner потвърждава нашата конкурентна инерция и силата на нашите решения като лидер на пазара за съхранение на висок клас решения“, каза Фил Булинджър, главен изпълнителен директор на Infinidat. „Нашата позиция в квадранта е нашата основна предпоставка за иновации и предоставяне на решения за съхранение на данни с несравнима комбинация от 100% наличност, изключителна производителност и възможно най-ниска обща цена. За нашите клиенти и клиенти на доставчици на облачни услуги, Infinidat е частната платформа за първично съхранение в облак.

По – рано тази година Infinidat беше обявен и като избор на клиентите на Gartner Peer Insights за 2021 г. в Gartner Peer Insights „Оценка на клиента“за Primary Storage 1. Това е третата поредна година, в която Infinidat е призната от клиенти в класацията на Gartner Peer Insights въз основа на независимите прегледи и оценки от крайните потребители.