ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия

АСБИС стартира дистрибуция на INFINIDAT Storage Solutions

Септември, 2017, Лимасол (Кипър) – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), основана през 1980, експерт в дистрибуцията на ИКТ продукти и решения за развиващите се пазари, добави INFINIDAT InfiniBox към бизнеса си в 18 страни от EMEA. Във всяка от тях  ASBIS разполага с висококвалифициран екип от търговски и технически специалисти, които да консултират и подпомагат системните интегратори, корпоративните VARs и ISP да откликнат с оптимално решение на нуждите на потребителите.

Dan Shprung, Вицепрезидент Продажби EMEA в INFINIDAT, заяви, “Щастливи сме да добавим АСБИС като дистрибутор за СЕЕ региона. Така достигаме до повече пазари и възможности за поддръжка на експанзията ни в EMEA. Уверени сме, че продуктите и технологиите на INFINIDAT ще допълнят чудесно портфолиото на ASBIS от сториджи и решения във високия клас".

InfiniBox, флагманският сторидж масив на INFINIDAT, е добре известен с високата си производителност, 99.99999% надеждност (което означава 3.15 секунди време за престой в рамките на година!), сигурност и иновативна “self-healing’’ архитектура. Отличава се с мощни капацитети за съхраняване на данни в едно унифицирано решение, което лесно може да се проектира за отговор на нуждите от управление и анализ на Big Data, осигурявайки достъп до множество от бази данни и източници, същевременно правейки лесно управлението на растящите непрекъснато обеми данни, дейта центрове и облачни услуги.

Yuri Ulasovich, COO в ASBIS Enterprises PLC, сподели, “Решенията на INFINIDAT допълват сторидж портфолиото на ASBIS. Продуктовата линия InfiniBox е оптимално решение за потребители, които работят с огромни обеми данни и се нуждаят от висока производителност и надеждност при големи натоварвания. INFINIDAT предлага уникални бизнес модели като Capacity on Demand и Utility Model, които помагат на потребителя лесно да увеличи ефективния капацитет от данни и да плаща за допълнителни обеми само когато наистина има нужда. Заедно с INFINIDAT ASBIS стартира работа с вертикални пазари като финансовия сектор, телекоми, провайдъри на облачни услуги и др."
 

За ASBISc Enterprises PLC
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) има представителства в 24 страни, с централен офис в Кипър, и специализира в дистрибуцията на ИКТ продукти и решения на глобални производители, включително Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD и други. Компанията оперира в ЕМЕА региона с повече от 1,100 служители и 30,000 активни партньора, като бизнесът й достига до 60 страни по целия свят. За повече информация посетете www.asbis.com.      

За INFINIDAT
Компаните, които добиват, съхраняват и анализират данни, притежават най-ценното конкурентно предимство. INFINIDAT се отличава с революционен и иновативен подход към сторидж решенията, с InfiniBox™, флаш-оптимизиран сторидж масив, който дава конкурентно предимство на клиентите на повече от приемлива цена. Производителност от 1M IOPs, 99.99999% надеждност и огромен РВ капацитет в единствен 42U rack! Автоматизираното провизиране, управление и интегриране на приложения правят системата изключително ефикасна и лесна за внедряване и управление. INFINIDAT променя парадигмата на съхранението на корпоративни данни, като същевременно редуцира нуждите от допълнителен капитал, оперативните разходи и сложните процеси за внедряване. INFINIDAT: Storing the Future.