Най-новият 4х4-инчов NUC с процесор Intel Core от 13-то поколение означава бизнес

Intel NUC 13 Pro: Малък отвън, мощен отвътре

Intel представи Intel® NUC 13 Pro (с кодово име Arena Canyon), който притежава удивителната производителност на процесорите Intel® Core™ от 13-то поколение във форм фактор 4 на 4 инча и може да бъде поставен където пожелаете.

“Сега повече от всякога бизнесът се нуждае от гъвкави системи, които са глобално скалируеми, проектирани с мисъл за околната среда и готови за изкуствения интелект, и които ви гарантират спокойствие в работата и разполагат с доказана технология. NUC 13 Pro е нашата най-нова стъпка напред, осигуряваща на клиентите надеждни, висококачествени изчислителни възможности от корпоративен клас.”Brian McCarson, Intel вицепрезидент и Генерален мениджър на Intel NUC Group

Защо това е от значение

Intel NUC 13 Pro предлага перфектната комбинация от размер, производителност, устойчивост и надеждност, от които съвременният бизнес се нуждае. Избрани модели разполагат и с Intel vPro® Enterprise за всеобхватна сигурност, стабилност от корпоративен клас и хардуерно базирано дистанционно управление. Intel NUC 13 Pro комплектите и мини компютрите могат да се надстройват и ремонтират, осигурявайки стабилно решение за многократна употреба за голямо разнообразие от бизнес нужди, включително клиентски, крайни и цифрови изчисления.

За огромната производителност и малкия размер

Intel NUC 13 Pro може да се къстомизира и да осигури невероятна производителност в изненадващо малък отпечатък с до 13-то поколение Intel Core i7 процесор с шест Performance-ядра (P-ядра) и осем Efficient-ядра (E-ядра)

NUC 13 Pro Mini PC включва цялата свързаност и функции, необходими на бизнеса, в това число:

  • Поддръька на до 64GB двуканална DDR5-3200 MHz памет.
  • M.2 слотове за PCIe x4 Gen 4 NVMe SSD и второ SSD.
  • Intel® i226 Ethernetза скорости до 2.5 Gbps.
  • Intel® Wi-Fi 6E и Bluetooth 5.3.
  • Два HDMI порта и два Thunderbolt™ 4 порта (четири дисплея при 4K@60 Hz).
  • Три USB 3.2 порта и един USB 2.0 порт.