Intel винаги е била компания

Стратегията на INTEL ‘IDM 2.0’ в 60 секунди

От създаването си през 1968, INTEL винаги е била компания, произвеждаща интегрирани устройства, или IDM. Компания, която сама проектира и произвежда полупроводникови чипове.

 

 

През март, CEO Pat Gelsinger анонсира “IDM 2.0,” – важна еволюция на стратегията. Новият IDM модел на Intel включва значителни производствени разширения, планове на компанията да предложи своите производствени капацитети в САЩ и Европа за цялостно обслужване на клиентите по света, както и разширяване на собствените производствени капацитети за определени продукти.

За Intel

Intel (Nasdaq: INTC) е лидер в индустрията, създаващ променящи света технологии, които правят възможен глобалния прогрес и подобряват качеството на живот. Вдъхновени от закона на Мур, ние работим непрестанно за усъвършенстване проектирането и производството на полупроводници , за да отговорим на нарастващите нужди на нашите клиенти. Добавяйки изкуствен интелект към облака, мрежите и крайните устройства, ние разкриваме потенциала на данните да променят бизнеса и обществото към по-добро. За да научите повече за иновациите на Intel, моля посетете newsroom.intel.com and intel.com.