Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD

Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD

Изключителна производителност за системите, поддържащи NVMe!  

Kingston KC1000 SSD e високопроизводително PCIe NVMe решение, което е над 2 пъти по-бързо от SATA SSD и 40 пъти по-бързо от 7200-оборотен твърд диск*. Използвайки PCIe Gen 3.0 x4 интерфейс и 8-канален Phison PS5007-E7 контролер, това SSD е базирано на 4 ядра и 2х DRAM, давайки възможност на ентусиастите да приключват с лекота и най-тежките си проекти за кратко време посредством високоскоростен трансфер на данни от порядъка на 2700 MB/s.*

 

КС1000 използва драйверите на операционната система и е NVMe 1.2 съвместимо, което позволява на потребителите да се възползват максимално от високите скорости на трансфер, IOPs и ниска латентност, характерни за NVMe системите. Протоколът е разработен специално за поддръжка на флаш-базирани сториджи, за разлика от SATA (разработен за традиционните въртящи се дискове). По този начин се отстраняват препятствията в производителността, а системата получава незабавен достъп до устройството  веднага след инсталиране на SSD.

 

KС1000 се инсталира лесно както в стандартен М.2, така и в PCI Express сокет чрез М.2 2280 или допълнителна карта за по-голяма гъвкавост. Капацитетите варират от 240GB до 960GB**, a устройствата се предлагат с лимитирана 5-годишна гаранция и поддръжка от Kingston.

 

  • Високопроизводително PCIe NVMe SSD устройство от ново поколение
  • NVMe – разработен за SSD, а не за останалите сторидж продукти
  • Възможност за инсталация в различни системи, разнообразие от форм фактори

 

* Използва се SATA Rev. 3.0/ PCIe 3.0 дънна платка. Скоростта може да варира в зависимост от хардуера, софтуера и предназначението. IOMETER random 4K random четене/запис е базиран на 8GB дялове.

 

** Някои от обявените капацитети на флаш сториджите се ползват за форматиране и други функции. Реално наличният капацитет е по-малък, отколкото е обявен върху продукта. За повече информация вижте Kingston’s Flash Memory Guide на Kingston.com/flashguide.

 

*** Лимитирана гаранция от 5 години или „оставащ живот на SSD-то“ – може да се установи, използвайки Kingston SSD Manager (Kingston.com/SSDManager). Новият неизползван продукт ще покаже стойност на индикатора 100, докато продукт, достигнал лимита на програмните цикли на изтриване ще покаже стойност 1. Вижте Kingston.com/wa за подробности.