Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара

KEMP Flowmon – лидери сред производителите на NPM

Основаната през 1996 година изследователска компания Enterprise Management Associates (EMA) публикува в края на Август 2021 своят най-нов анализ на производителите на решения за наблюдение на параметрите засягащи представянето на различни мрежи.

Независимата консултантска компания е използвала данни както за нивото на „съзряване“, което е достигнала всяка една от представeните в репорта организации, така и данни за начина на ценообразуване и най-вече онези ключови функционалности, които всяко решение от този клас трябва да притежава.

Нашите партньори от KEMP Technologies предоставят възможността да свалите и да се запознаете в детайли с настоящият репорт ТУК

Анализаторите от EMA са интервюирали различни клиенти на 15-те производителя, представени в репорта. По този начин показват какво предлагат отделните марки, както и каква е обратната връзка от страна на ползвателите на решения за

Network Performance Monitoring – инсталация, управление и очаквания от първоначалните представяния.

 

За АСБИС

АСБИС България е официален вносител и дистрибутор на KEMP Technologies. Всички продукти на Flowmon, налични на техният сайт, се предлагат от KEMP като част от извършеното придобиване в края на 2020 година.

За повече информация – www.asbis.bg