Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston FURY – това е името на новата високопроизводителна марка за ентусиасти и игри

 

Kingston Technology Europe Co LLP, филиал на Kingston Technology Company, Inc., обяви името на новата си високопроизводителна марка за ентусиасти и игри: Kingston FURY. Въз основа на невероятния успех на продуктите с памет HyperX, Kingston ребрандира своята DRAM, флаш и SSD гейминг линия в Kingston FURY, инвестирайки ресурси и знания от основния си бизнес, за да създаде следващото поколение продукти.
Kingston FURY продължава еволюцията на водещите високопроизводителни геймърски решения от най-големия независим производител на памет в света, подкрепен от три десетилетия опит в инженерството, тестването, производството и обслужването на клиенти на Kingston. Лидерската позиция на компанията в DRAM индустрията показва наличието на ангажираност и ресурси да направи Kingston FURY водещо високопроизводително решение за ентусиасти и геймъри на пазара.

Инженерният опит на Kingston, който стои зад многобройните рекорди за овърклок и награди, които линията HyperX събра от 2002 г., продължава в новата ера на високопроизводителни DRAM и флаш решения. Зад кулисите винаги е стоял Kingston: инженеринг, производство, тестване и световноизвестно обслужване на клиентиte на Кингстън.

„Изключително горди сме да дебютираме с новата марка Kingston FURY, представляваща най-ефективните модули памет за PC ентусиасти и геймъри“, каза Бернд Домбровски, вицепрезидент „Продажби и маркетинг“, Kingston EMEA. „Основната сила на Kingston и световното лидерство като производител на качествени DRAM и флаш решения носи ресурсите и ентусиазма на марката и твърдо демонстрира нашата отдаденост както на производителността, така и на надеждността.“

Kingston скоро ще представи пълната си линия от предложения на Kingston FURY DDR4 и DDR3, а през четвъртото тримесечие ще пусне дългоочаквани модули памет DDR5, които в момента преминават тестове за съвместимост с доставчици на дънни платки.

Kingston FURY ще се състои от следните категории продукти:

Kingston FURY Renegade: Високи скорости и ниска латентност за страхотна производителност. Най-добрият производител (в RGB и не-RGB) с DDR4 честоти до 5333MHz.

Kingston FURY Beast: Памет за ентусиасти и геймъри с перфектна високопроизводителост и надежден ъпгрейд (в DDR3 и DDR4 RGB и не-RGB), със скорост до 3733MHz.

Kingston FURY Impact: Мощно подобряване на производителността на SO-DIMM за лаптопи, NUC и други малки компютри (в DDR3 и DDR4) със скорости до 3200MHz.

Името използва вече популярната категория продукти FURY (създадена през 2014 г.) и си спечели правото да оглави цялата гейминг категория, разширявайки традицията на Kingston за предоставяне на високопроизводителна и свръхнадеждна DRAM на пазара за PC ентусиасти и геймъри. С ангажимента на Kingston към игрите, компанията скоро ще направи глобални анонси за множество екипи за киберспорт, които се присъединяват към екипа на Kingston FURY.

За повече информация посетете kingston.com.