Kingston с нови HyperX и DataTraveler G2 USB флаш-модули и microSDHC карти

DataTraveler HyperX 32 GB (DTHX2/32GB)

За феновете на ултрабързите USB флаш памети:  Kingston DataTraveler HyperX скочи на 32GB!

Със скорост на четене до 25MB/s и на запис до 16MB/sec. DataTraveler HyperX дават на ентусиастите възможността да прехвърлят данни по-бързо от всякога. Бързите модули с гигантски капацитет от 32GB са сертифицирани от Microsoft и поддържат Windows ReadyBoost. С удобен дизайн без капачка, в металик-синьо и черно, новите DataTraveler HyperX USB модули са „must have” за геймъри и ИТ фенове.

За повече информация: http://www.kingston.com/ukroot/flash/dt_hyperX.asp

На пазара е 16GB Class 2 MicroSDHC (SDC2/16GB) флаш-карта

 Новият капацитет ще подсили значително потребителите на PDA, мултимедийни телефони и смартфони

С увеличаване функционалността на мобилните телефони, те се преобразуват все повече в мултимедийни устройства със сериозни нужди от капацитет. Потребителите ще оценят повишените възможности да играят на своите преносими джаджи 3D игри или да пускат филми с висока резолюция – внушителните 16 GB в миниатюрните microSDHC карти ще им осигурят пространството и производителността, от които те се нуждаят.

За повече информация: http://www.kingston.com/ukroot/flash/sdhc_micro.asp

DataTraveler G2 32 GB (DTIG2/32GB) 

 

Наследникът на бестселъраDataTraveler I (DTI) се казва DTIG2 и вече се доставя с 32 GB капацитет!

Второто поколение DataTraveler дава възможност за надеждно съхранение на големи количества информация в компактно и удобно устройство. С характерното цветово кодиране на различните капацитети, DataTraveler G2 е напълно достъпен по цена и със сигурност ще е добре приет от масовия потребител.

 

За повече информация: http://www.kingston.com/ukroot/flash/dtig2.asp

 

 

SDHC видео карти Cards:  120 минути (8GB) и 240 minutes (16GB)

(KE-C108G-1WQ, KE-C1016-1WQ)

Нови, по-големи капацитети на SDHC видео-карти!

 

Kingston реши да улесни потребителите на цифрови видеокамери, базирани на SDHC формата, като пуска памети означени с достъпното време за запис. Съответните минути са ясно изписани на опаковката, и по-лесно ориентират масовия потребител, който вече не е нужно да превежда капацитет към оставащо време за снимане – също както при лентовия запис в близкото минало.

Новите капацитети предлагат време за запис от 120 и 240 минути High Definition съдържание с битрейт 9Mbps.

За повече информация: http://www.kingston.com/ukroot/flash/SDHCVideo.asp

„Всички нови флаш-продукти на Kingston са постъпили в дистрибуторския канал и могат да се поръчват у нас.” информира Константина Маврова, продуктов мениджър в АСБИС България.