10 години успешно сътрудничество

LEXAR номинира ASBIS за глобален стратегически партньор за 2023 г

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИКТ, IoT продукти, решения и услуги за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), беше награден като Глобален стратегически партньор 2023 от Lexar, световен бранд, специализиран в потребителски продукти за съхранение на данни, известни с отлична надеждност и превъзходно обслужване на клиентите.

Партньорството между ASBIS и Lexar започна през 2020 г., като обхваща страните от EMEA. В продължение на 4 години ASBIS последователно доставя водещата в индустрията технология на доставчика и обширна гама от всепризнати продукти с флаш и памет, като Solid-State Drives (SSD), DRAM памет, USB флаш устройства и карти с памет.

„Ние сме изключително горди да бъдем признати за Глобален стратегически партньор на Lexar за 2023 г. Тази престижна награда не само подчертава нашия ангажимент към високи постижения и съвместен растеж, но също така служи като доказателство за нашия глобален обхват и възможности“, – Едуардс Лаздинс, мениджър бизнес развитие (Памети) в ASBIS.

За Lexar
Повече от 25 години Lexar е водеща световна марка за решения за памет. Продуктовата гама включва карти с памет, USB флаш устройства, четци на карти, SSD устройства и DRAM. С толкова много опции е лесно да намерите правилното решение на Lexar, което да отговаря на вашите нужди. Всички дизайни на продукти на Lexar преминават обширни тестове в лабораториите за качество на Lexar с повече от 1100 цифрови устройства, за да се гарантира производителност, качество, съвместимост и надеждност. Продуктите на Lexar се предлагат по целия свят в големи магазини за търговия на дребно и електронни магазини. За повече информация или поддръжка посетете www.lexar.com.