Новата мишка за геймъри Logitech G102 LIGHTSYNC обещава отлично представяне на достъпна цена. Класически дизайн

Logitech G анонсира новата G102 LIGHTSYNC мишка за геймъри

КУПЕТЕ ОНЛАЙН

Logitech G

Проверете наличността при нашите партньори

Logitech G, търговска марка на Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) и водещ иноватор в гейминг технологиите и периферията, анонсира Logitech® G102 LIGHTSYNC нишка за гекмъри, гарантираща отлична производителност, гъвкавост и класически дизайн на разумна цена.

Описание на продукта

Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse разполага с класически, тестван във времето дизайн с 6 бутона – може да се използва директно или след конфигуриране за опростяване и персонализиране на действията в играта. Новата геймърска мишка включва прецизен сензор с регулируем DPI до 8000 DPI, осигуряващ максимална точност и висока скорост.

Подсветката на G102 LIGHTSYNC RGB включва палитра до 16,8 милиона цвята и различни нива на яркост, което дава възможност за подсветка тип "дъга"

Основни функции

  • Достъпна производителност за игри: Тестван във времето 6-бутонен дизайн с програмируеми бутони, използвайки Logitech G HUB Software. Игралната мишка комуникира с до 1000 отчета в секунда – осем пъти по-бърза от стандартните мишки, така че когато мишката бъде преместена или кликнете, реакцията на екрана е почти мигновена. Подобреното натягане на бутоните допълнително
    подобрява изживяването и  предоставя изключителено усещане и бърза реакция при кликане.
  • LIGHTSYNC RGB подсветка: Персонализиращ LIGHTSYNC RGB с ефект на дъга с приблизително 16,8 милиона цвята. Осветлението, командите и макросите на играта се настройват чрез софтуера Logitech G HUB (изисква изтегляне от официалния уебсайт).
  • 8,000 DPI прецизен сензор от гейминг клас: 8,000 DPI сензор с настройващи се DPI от 200 до 8000 DPI гарантира отлична точност и непрекъснатост в игрите.

Мишката комуникира с до 1000 отчета в секунда – осем пъти по-бърза от стандартните мишки, така че когато бъде преместена или
кликнете, реакцията на екрана е почти мигновена. Бутоните с метални пружинки допълнително усъвършенстват изживяването, предоставяйки
изключително усещане при щракване, бърза реакция и непрекъснатост в игрите.

За да помогне на геймърите да се възползват максимално от своите оръжия, G102 LIGHTSYNC може да се програмира с помощта на софтуера G HUB на Logitech. С изчистен и модерен интерфейс, усъвършенстваният софтуер за игри позволява на геймърите бързо да персонализират и настроят команди за всеки бутон на мишката.

Logitech G102 LIGHTSYNC се очаква да бъе налична в ритейл обектите през май 2020.

Logitech G102 LIGHTSYNC геймърска мишка

За Logitech 

 

Logitech G, марка на Logitech International, е световен лидер в областта на игрите за компютри и конзоли. Logitech G предоставя на геймърите от всички нива водещи в индустрията клавиатури, мишки, слушалки, падове и симулационни продукти, което стана възможно възможно благодарение на иновативния дизайн, модерните технологии и дълбоката страст към игрите. Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар на Nasdaq (LOGI).